CL28 Lexar Ares tercih edilmeme sebebi nedir?
B850F ASUS ROG STRIX, R7 9800X3D.
Sorunlu diyenler oldu, XPG al kafan rahat olsun dediler. Bir de 7000MHz stabil çalışmaz alma boşuna, 6000'de kullansan da sağlıklı olmaz diyorlar, doğru mu bu?
@Ayhan Dönmez
Çok mu abartı kaçar?GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nasıl yani anlamadım?
6100 TL olması. Patriot'lar 4000 TL.
bu şekilde@loewry
Senden görsel isticem ve ne için kullacaksın sistemini gayet güzel sistemin var.
Buranın görselini atar mısın kullanım alışkanlıklarına bakacağım senin cidden 32 GB RAM lazım mı sana, bence stabil çalıştırman senin için daha iyi olur sistemini 5600 MHz hızında default olarak kullan daha güvenli 7000 MHz veya daha üst frekanslar çok fazla etki etmiyor tamamen pazarlama.
- Görev Yöneticisi > Performans > RAM.
expo falan açınca sıkıntı oluyor diyen var patriot için? hocam birde patriot 4000tl, g skill z5 neo 7000tl neden bu fark bukadar büyük?
PatriotRAM'lerin yanında model kodu yazıyordur. Eğer bulamıyorsanız link gönderin bakayım. Örnek olarak aşağı bırakıyorum. Tabii siz SS atmayın. Kopyalayamam yoksa.
Eki Görüntüle 176347
XPG olanı almanızı öneririm. Hynix a-die kullanıyor. Bu bellekler diğerlerine göre daha stabildir. Ayrıca anakartınız destekliyorsa 8000 MHz'e kadar çıkarabilirsiniz. Hynix a-die olmayan belleklerden son derece daha stabil performans ve kararlılık elde edersiniz. Videosunu aşağı bırakıyorum.
XPG olanı almanızı öneririm. Hynix a-die kullanıyor. Bu bellekler diğerlerine göre daha stabildir. Ayrıca anakartınız destekliyorsa 8000 MHz'e kadar çıkarabilirsiniz. Hynix a-die olmayan belleklerden son derece daha stabil performans ve kararlılık elde edersiniz. Videosunu aşağı bırakıyorum.
Yani ya 6000 ya da direkt 8000 alayım, yanlış mı anladım? Bütçe 8-9k kadar çıkar Max.
Anakartım 8000 destekliyor tam. B850F ASUS ROG STRIX, eğer alabiliyorsan 8000MHz al diyorsanız zorlar alırım büçteyi son derece iyi bir setup dizme kafasındayım. Anakartıda o yüzden ASUS ROG tercih ettim, halbuki 8-9k ya da B850'ler vardı.