VRAM yetmez ise RAM'den alır lakin Valorant öyle VRAM yükü fazla olan bir oyun değil ben sana en iyi olanını söylüyorum 2x24 al bir daha almazsın çünkü ortada veri var.

Eki Görüntüle 176667
Bu tamamlanan ne anlama geliyor neye göre az dediniz onu anlamadım. Aynı fiyata bu var bunu alabilirim

Bu tamamlanan ne anlama geliyor neye göre az dediniz onu anlamadım. Aynı fiyata bu var bunu alabilirim

Tamamlanan bölümü senin kullanım alışkanlıkların yani ne kadar RAM'e ihtiyacın var sadece buraya bakarak anlayabiliyorum ben.

Bu Patriot RAM M-die SPD olarak 4800 MT/s, ben sistemin için en uyumlu RAM önerisi yaptım.

Tamamlanan bölümü senin kullanım alışkanlıkların yani ne kadar RAM'e ihtiyacın var sadece buraya bakarak anlayabiliyorum ben.

Bu Patriot RAM m-die SPD olarak 4800 MT/s, ben sistemin için en uyumlu RAM önerisi yaptım.

Anladım hocam sağ ol, G.Skill de sağlam marka zaten. Benim RAM bölümüm dolmuşmuki 2x16 yetersiz mi kalır? @deadfellow 2x16 benim sistem için ve önümüzdeki 2-3 yıl için yeterli mi? Sadece oyun oynuyorum zaten.

Anladım hocam sağ ol, G.Skill de sağlam marka zaten. Benim RAM bölümüm dolmuşmuki 2x16 yetersiz mi kalır?

Ben anlattım neden 2x24 GB kullanman gerektiğini tekrar oku anlayana kadar, 2x16 yetersiz değil ben sana sisteminde olması gereken optimum RAM kapasitesini söyledim.

İyi sosyaller.

Son düzenleme: