Patriot Viper 6000 MHz RAM'e timing ayarı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 927
M-die kullanıyorum, sorunsuz çok akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARD Manuel 0 gireceksiniz. 8-8-32-4-16 kalabilir, sorun olmaz.

ARP 0, tCK 2-2 bakın. Gear açık Burst 1x-1x yiyor.
ARP 0 yaptım. Hocam terimleri pek anlamıyorum kusura bakmayın. tCK 2-2 dediğiniz nerede ve GDM açıkken Burst 1x-1x yiyor diyorsunuz ama ben onları 8x ayarlamıştım.

ARP 0 yaptım. Hocam terimleri pek anlamıyorum kusura bakmayın. tCK 2-2 dediğiniz nerede ve GDM açıkken Burst 1x-1x yiyor diyorsunuz ama ben onları 8x ayarlamıştım.
TCK ARP ayarladığın bölümde en üstteki değerler. 2 DDR4 aç ve diğerini 2 seç, TCK yazıyor olması lazım. BIOS görsel iletin ARP değerinin orada.

9700X'i aldığından beri +100 MHz ve -20 All Cores olarak kullanıyorum bu arada hocam.

100 MHz olan değeri sil -15 Negatif All Cores ver diğer her şey Auto olsun. Önce RAM ayarlar sonra yCruncher ile CPU testine gir.

TCK ARP ayarladığın bölümde en üstteki değerler. 2 DDR4 aç ve diğerini 2 seç, TCK yazıyor olması lazım. BIOS görsel iletin ARP değerinin orada.
tCK göremedim maalesef.

100 MHz olan değeri sil -15 Negatif All Cores ver diğer her şey Auto olsun. Önce RAM ayarlar sonra yCruncher ile CPU testine gir.
105W TDP modunu da kapatayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…