Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

STEREO

Başarılı
Selamlar. High Power Xtreme Gold ATX 3.1 1000W 80+ Gold model PSU satın aldım ve power tuşuna bastığımda 3 saniye boyunca fanlar full hızda çalışıyor. Anakart logosu gelince normal hızına dönüyor. Konu ile ilgili video paylaştım linkten indirip izleyebilirsiniz. Endişeleneceğim bir husus var mı bilmek isterim. Yorumlarınız değerlidir. @Ayhan Dönmez @LH44 @SunseTTime @20424 @Yusuf7878

Bazı PSU'larda kapatıldıktan sonra after cooling özelliği olabiliyor. İçerideki parçaları bir süre soğutup fan kapanır. Muhtemelen bundan dolayıdır. Veyahut ısıya görede değişebilir.
İlk mesajımda belirttiğim High Power marka PSU yu bana siz önermiştiniz . Ben de gidip aldım. Böyle bir özelliği mevcutsa bu durum hoşuma gider. Epey ağır bir ürün ki kelek bir şey olmadığı belli. @20424 'in bana " @Yusuf7878 size kötü marka önermez." sözleri aklıma geldi. :D

İlk mesajımda belirttiğim High Power marka PSU'yu bana siz önermiştiniz. Ben de gidip aldım. Böyle bir özelliği mevcutsa bu durum hoşuma gider. Epey ağır bir ürün ki kelek bir şey olmadığı belli. @20424'in bana " @Yusuf7878 size kötü marka önermez." sözleri aklıma geldi. :D

Xtreme modeli hakkında hala net bilgi yok. Bu sebeple tam net cevap zor lakin böyle bir özellik varsa sizin yararınıza olur tabii ki. Hem bileşenlerin ömrü uzar hem de potansiyel hata oranı azalır uzun vadede.

Kullanan başka birisi çıkarsa teyit edebilir.

Xtreme modeli hakkında hala net bilgi yok. Bu sebeple tam net cevap zor lakin böyle bir özellik varsa sizin yararınıza olur tabii ki. Hem bileşenlerin ömrü uzar hem de potansiyel hata oranı azalır uzun vadede.

Kullanan başka birisi çıkarsa teyit edebilir.
Sizin markayı önermenizin ardından küçük çaplı bir araştırma yaptım ki bu adamlar hatrı sayılır bir zamandır sırf PSU işi ile uğraşıyorlarmış. 2015-2018 yılları arası farklı forum sitelerinde tartışılan birçok PSU önerisi konusuna baktım ve markayı kötüleyen kimse yok. Sonuç olarak söz konusu markanın PSU modelleri farketmeksizin alınabilir görüşündeyim.

Sizin markayı önermenizin ardından küçük çaplı bir araştırma yaptım ki bu adamlar hatrı sayılır bir zamandır sırf PSU işi ile uğraşıyorlarmış. 2015-2018 yılları arası farklı forum sitelerinde tartışılan birçok PSU önerisi konusuna baktım ve markayı kötüleyen kimse yok. Sonuç olarak söz konusu markanın PSU modelleri farketmeksizin alınabilir görüşündeyim.
Her markanın kötü ürünleri olabiliyor. Ki high power'ın da var. Bu yüzden her model alınabilir demek pek doğru değil. Bir PSU alırken model bazlı bakılması gerekli.

Ki orada benim o modeli önerme sebebimde markadan dolayı değil modelden dolayı.

Son düzenleme:
Her markanın kötü ürünleri olabiliyor. Ki high power'ın da var. Bu yüzden her model alınabilir demek pek doğru değil. Bir PSU alırken model bazlı bakılması gerekli.

Ki orada benim o modeli önerme sebebimde markadan dolayı değil modelden dolayı.
Anlıyorum. Umarım iyi bir modelini almışımdır. Modüler olması beni satın almama sürükledi. Aksi takdirde diğerini alacaktım.