Tek doğru cevap veren sensin, konuda pedofiliden bahsediyorum hepsi gitmiş "18 yaş altı sevgili yapmasın" kısmına takılmış. İşin komiği de sanki ben böyle söylediğim için kurallar değişiyor yapamıyorlar, bu insanlar neden böyle hala çözemedim. Yine bir diğer bahsettiğim sevgili muhabbetini yanlış anlamışlar, benim söylediğim şey 15 ile 15 yaşın sevgili olup pedofili olması değildi. Zaten şu anki pedofililerin geneli erkek 20 kız 14 ila 16 arası oluyor. Şahsi fikrimce bunun savunulacak herhangi bir kısmı olmadığıdır, 20 yaşında kız mı kalmadı da 16 yaşında biriyle sevgili oluyor? Ben söyleyeyim kalmadığından değil düşüremediğinden olamıyor, 20 yaşında ki bir kız ile 16 yaşındaki kız aynı kafaya sahip değil. 16 olanı düşürmek daha kolay çünkü bir tecrübesi yok, bunlarda o kısma yöneliyor.
20 yaş-16 yaş sevgili olması kısmına karşı çıkan olmadı bu konuşmada farkındaysan.
Ortaya bir fikir koyuyorsun, insanlar bu fikre katılmadığını söylüyor sonrasında "hüüü niye oraya takıldınız hem ben böyle deyince bunlar ortadan kalkmıyor ki" diye kendi kendine bir şeyler diyorsun. Çok ilginç.
Bilemedim, ben 15 yaşında ki birinin sevgilisi tarafından öldürüldüğünü gördüğüm zaman üzülmüyorum, bu aptallıktır.
Bu cümlenin o saatte ne işi var mış diyen dayıların cümlesinden bir farkı yok.
Keko çıktığı zaman kızı öldürdüğü zaman orada burada "xx için adalet" yazısı görmek komik oluyor. Cani miyim? Değilim. Ben erkek halimle bir kekonun yanından geçerken yolumu değiştiriyorum, kız gidip onunla sevgili olıyor ve ben gerçekten buna üzülmeli miyim? Sanmıyorum. 15 yaşındaki bir çocuk sevgili yapmak yerine derslerine odaklanmalıdır, burası Türkiye sevgili olmak para kazandırmıyor.
Sadece 2 cümlende daldan dala atlıyorsun. Gerçekten 15 yaşındaki bir kızın aynı yaştaki biri(bu kısma özellikle dikkatini çekerim, lafını atmıştın) tarafından 120 defa bıçaklanmasına değil de kızın yaptığı yanlış seçime mi odaklanıyorsun? Bak 15 yaş diyorum, 20 değil, 25 değil 30 değil. Burada sıkıntılı olan bir taraf da sensin. Kızın yaptığı yanlış mı, elbette yanlış. Ama buna dayanıp 15 yaşındaki bir kızın ölümüne üzülmeyip üstüne aptallık demek... Bilemiyorum hocam.
Sevgili yapmak yerine derslerine odaklanmalı, sevgili olmak para kazandırmıyor? Hayatı gerçekten yanlış anlıyorsun bence. Hayatta iş harici çoğu şey sırf para kazanmak için yapılmaz. İnsanız ya hani; iletişime, sosyalliğe, arkadaşlığa, sevgililiğe, aşka ihtiyacımız var.
Biraz fazla Andrew Tate editi kaçırmışsın gibi, bırakmanı öneririm.
Mesela bu söylediğinden dolayı tüm detayları ile sana sövmem gerekiyor, dedemi çok severim ve kendisi rahmetli. Kendisi ile de gayet açık bir muhabbetimiz vardı ve kendisi öyle bir insan değil.
Okuduğunu anla önce, dedene-babaannene sor bakayım kimlerle fingirdeşmişler demedi, kimler kimlerle fingirdeşmiş dedi. Onlardan millet hakkında öğrenmeni istiyor yani. Dedenin babaannenin ilişkilerini değil.