Pedofilinin normalleştirilmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 980
Hocam, pedofili genel olarak 0-13 yaş arası çocukları kapsayan bir terimdir. Farklı varyantları da vardır; mesela 5 yaş ve altındaki çocuklara cinsel ilgi duyma bozukluğuna infantofili veya nepiyofili, 11-14 yaş arasındaki ergen çocuklara cinsel ilgi duyma bozukluğuna hebefili denmektedir. Efebofili ise genellikle 15 ila 19 yaşları arasındaki orta-geç ergenlere olan cinsel ilgidir. 14 ve üstü pedofiliye girmiyor. Pedofiliye girmemesi demek 14 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birisiyle ilişki yaşamasını normal karşılamalıyız mı demektir? Bence normal karşılamamalıyız ama 14 ve üstü yaşlarda akranın sayılabilecek yaşlarla, 14-16 veya 15-17 gibi ilişkilerde ki yaş farkları da anormal değildir. İlla 18 yaşından önce sevgili yapılamaz gibi bir kaide yoktur.

Tek doğru cevap veren sensin, konuda pedofiliden bahsediyorum hepsi gitmiş "18 yaş altı sevgili yapmasın" kısmına takılmış. İşin komiği de sanki ben böyle söylediğim için kurallar değişiyor yapamıyorlar, bu insanlar neden böyle hala çözemedim. Yine bir diğer bahsettiğim sevgili muhabbetini yanlış anlamışlar, benim söylediğim şey 15 ile 15 yaşın sevgili olup pedofili olması değildi. Zaten şu anki pedofililerin geneli erkek 20 kız 14 ila 16 arası oluyor. Şahsi fikrimce bunun savunulacak herhangi bir kısmı olmadığıdır, 20 yaşında kız mı kalmadı da 16 yaşında biriyle sevgili oluyor? Ben söyleyeyim kalmadığından değil düşüremediğinden olamıyor, 20 yaşında ki bir kız ile 16 yaşındaki kız aynı kafaya sahip değil. 16 olanı düşürmek daha kolay çünkü bir tecrübesi yok, bunlarda o kısma yöneliyor.

Kanka neden konuşmak için konuşuyorsunuz? Çok ciddi soruyorum asla hakaret etmiyorum ve aşağılamıyorum. Geçrekten oraya "ailesini sevemez" yazdın mı ya? Sence ben ondan mı bahsediyorum? Konuda kız kardeşimi baskılayacağım mı yazıyor? Gözünü seveyim. 15x15 olan kişiler sevgili olsun umurumda değil, amma velakin eleman keko çıktığı zaman kızı öldürdüğü zaman orada burada "xx için adalet" yazısı görmek komik oluyor. Cani miyim? Değilim. Ben erkek halimle bir kekonun yanından geçerken yolumu değiştiriyorum, kız gidip onunla sevgili olıyor ve ben gerçekten buna üzülmeli miyim? Sanmıyorum. 15 yaşındaki bir çocuk sevgili yapmak yerine derslerine odaklanmalıdır, burası Türkiye sevgili olmak para kazandırmıyor.

Son düzenleme:
Çocukken merak ediyordum, geçmişte ne kadar zeki insan yaşamış acaba gelecekte kim bilir daha ne kadar zeki insanlar çıkar diye, çıkan şey kuytu köşe de reşit olmadan sevişen Z kuşağı.
Z kuşağı ile ilgili değil olay, dedene-babaannengile sor köyde kıyıda, kuytuda, ahırda, tarlada kimler kimlerle fingirdeşiyormuş.

Yine de pedofili farklı bir terim, ergenleri salla gitsin.

Z kuşağı ile ilgili değil olay, dedene-babaannengile sor köyde kıyı da, kuytuda, ahırda, tarlada kimler kimlerle fingirdeşiyormuş.

Bazı yerlerde ve ülkelerde normal.

Mesela bu söylediğinden dolayı tüm detayları ile sana sövmem gerekiyor, dedemi çok severim ve kendisi rahmetli. Kendisi ile de gayet açık bir muhabbetimiz vardı ve kendisi öyle bir insan değil.

Z kuşağı ile ilgili değil olay, dedene-babaannengile sor köyde kıyı da, kuytuda, ahırda, tarlada kimler kimlerle fingirdeşiyormuş.

Yine de pedofili farklı bir terim, ergenleri salla gitsin.

Benim umurumda değil zaten, tek vasıfları midemi bulandırmak. Maksat fikir danışalım muhabbet olsun diye açtım da forum kitlesi yine şaşırtmadı.

20 yaş-16 yaş sevgili olması kısmına karşı çıkan olmadı bu konuşmada farkındaysan.
Ortaya bir fikir koyuyorsun, insanlar bu fikre katılmadığını söylüyor sonrasında "hüüü niye oraya takıldınız hem ben böyle deyince bunlar ortadan kalkmıyor ki" diye kendi kendine bir şeyler diyorsun. Çok ilginç.

Bilemedim, ben 15 yaşında ki birinin sevgilisi tarafından öldürüldüğünü gördüğüm zaman üzülmüyorum, bu aptallıktır.

Bu cümlenin o saatte ne işi var mış diyen dayıların cümlesinden bir farkı yok.

Sadece 2 cümlende daldan dala atlıyorsun. Gerçekten 15 yaşındaki bir kızın aynı yaştaki biri(bu kısma özellikle dikkatini çekerim, lafını atmıştın) tarafından 120 defa bıçaklanmasına değil de kızın yaptığı yanlış seçime mi odaklanıyorsun? Bak 15 yaş diyorum, 20 değil, 25 değil 30 değil. Burada sıkıntılı olan bir taraf da sensin. Kızın yaptığı yanlış mı, elbette yanlış. Ama buna dayanıp 15 yaşındaki bir kızın ölümüne üzülmeyip üstüne aptallık demek... Bilemiyorum hocam.
Sevgili yapmak yerine derslerine odaklanmalı, sevgili olmak para kazandırmıyor? Hayatı gerçekten yanlış anlıyorsun bence. Hayatta iş harici çoğu şey sırf para kazanmak için yapılmaz. İnsanız ya hani; iletişime, sosyalliğe, arkadaşlığa, sevgililiğe, aşka ihtiyacımız var.
Biraz fazla Andrew Tate editi kaçırmışsın gibi, bırakmanı öneririm.

Mesela bu söylediğinden dolayı tüm detayları ile sana sövmem gerekiyor, dedemi çok severim ve kendisi rahmetli. Kendisi ile de gayet açık bir muhabbetimiz vardı ve kendisi öyle bir insan değil.

Okuduğunu anla önce, dedene-babaannene sor bakayım kimlerle fingirdeşmişler demedi, kimler kimlerle fingirdeşmiş dedi. Onlardan millet hakkında öğrenmeni istiyor yani. Dedenin babaannenin ilişkilerini değil.

Önce mesajı anlayarak oku, sövmek marifet değil.
Eskilerden bu yana ergenlerin çiftleşmesi olağan bir durum, günümüzde cezası kanunlar ile belirleniyor, pedofili ise hastalık.

Hocam, bahsettiğiniz olay Hacer Çağla olayıysa kızın sevgilisi de 15 yaşında falan. Keko tipli falan da değil, elemanın tipi görsen bu çocuk bunu nasıl yapmış dersin hatta.
Dedeniz için dememiş, genel konuşmuş.

O kısma cevap vermiyorum nispeten haksızım, konuyu yazarken annem seslendi bir şey oldu derken dağıldı rastgele bir şeyler yazdım bu yüzden uzamasın. Diğeri ise o kim bilmiyorum genel olarak söyledim.

Yaş ilerledikçe sevgili olmak için yaş farkı büyür (örn. 55-30 yaş ilişkisi) fakat genel olarak çocukluk-ergenlik ve gençlik çağlarındaki sevgili olmak için yaş farkının en fazla 2 olması daha doğru olandır.

55-30 ilişkisi de amma zor olur, taraf fark etmeksizin birçok insanın aklına çok hızlıca "sugar daddy, sugar mommy" geliyor, ya da parası için falan. Ben askerden sonra insanlara olan nefretimi yenersem ve ilişki yaparsam net 25 üstüne bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…