Pedofilinin normalleştirilmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 980
Gerçek hayatta olabilecek şeyler bunlar ve oluyor da.

Şimdi arkadaşlar bir büyüğünüz olarak şunları söylemek istiyorum;

Günümüzde moda çok sıkıntılı bir durumda. Kadınların ne giydikleri belli bile değil. Bir şort giyiyorlar, bacak ve popo ayrımları belli oluyor. Annemin arkadaşının torunu var, kız 17 yaşında aynı şekilde giyiniyor. Annem, kızın annesine söyledi, annesinin cevabı "herkes böyle giyiniyor". Şimdi bunun önüne geçilmezse çok daha sıkıntılar yaşanabilir.

Sevgililik kısmına gelecek olursak biz ortaokuldayken sevdiğimiz kıza çıkma teklifi ederdik, ders aralarında el ele okul bahçesinde dolaşırdık, sinemaya giderdik. Maksimum yapabildiğimiz bunlardı. Şimdiki gençlere bakıyorum 16-17 yaşında ilişki yaşamış kızlar-erkekler var. Cidden çok sıkıntı. Bunun sebebi hem yetiştiriliş, hem de ellerinin altında her şey var. Bizim zamanımızda böyle internet falan yoktu. Her şeyi kolayca araştıramazdık, izleyemezdik. O yüzden bizim zamanımız daha masumdu.

Ama senin de dediğin gibi kardeşim cidden kimlik kontrolü yapmanız gerekiyor. Çünkü bahsettiğim annemin arkadaşının torunu, en kötü 24 gösteriyor. Ama kimliğe baksan reşit değil...

Ayrıca pedofili normalleştirilemez, ciddi bir rahatsızlıktır. Tedavi edilmezse olayın sonu hapis olur ve o hapiste hiç güzel şeyler yaşanmaz...

Bu aptal sistemi getiren yeni dünya düzeni. Açıkça koca bir suç işleniyor fakat bir taraftan da insan hakları cart curt diye geveliyorlar. Pedofiliyi çok kolay bir şekilde yaymaya devam ediyorlar.

15-16 sevgili olmak için normal yaşlar. Sex için "bence" değil.

Bu aptal sistemi getiren yeni dünya düzeni. Açıkça koca bir suç işleniyor fakat bir taraftan da insan hakları cart curt diye geveliyorlar. Pedofiliyi çok kolay bir şekilde yaymaya devam ediyorlar.

Ama şimdi pedofili inanılmaz ayrı bir konu. Sapıklık ve psikolojik rahatsızlık. Konuda örneği verilen şeyler pedofiliye girmiyor onu da belirtmek istiyorum.

He 16-17 yaşındaki kızların / erkeklerin düzenli bir seks hayatı olması normal mi? Tabii ki de hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru insanla yaparsan sıkıntı yaşamazsın ama yanlış insanla yaparsa hayatının travmasını yaşarsın o yaşta. Sözün özü bafilemek için bafilemeyin, sevdiceğinizi bafileyin gençler.
15-16 yaşında da kimse kimseyi bafilemesin bir zahmet..

Şahsi fikrim iki taraf kendi özgür iradesi ile karar veriyorsa sıkıntı göremiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Reşit olmayan birey ile reşit bir bireyden bahsetmiyorum. 15-16-17 normal. 15-16 dediğiniz kişiler zaten lisenin ortasına gelmiş eşek kadar insanlar. Dünya'da ortalama yaş 17 mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…