Pedofilinin normalleştirilmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 980

Böyle düşünmeye devam et. İnsan gerçekten severse sevdiğine ulaşmak için elinden geleni yapar. Gerekirse gizli gizli yapar ancak yine de yapar. 18 yaşından önce sevgili yapan kişiler düzgün yetiştirilmemiş olmuyor, inanılmaz saçma bir bakış açısı.

Çocukken merak ediyordum, geçmişte ne kadar zeki insan yaşamış acaba gelecekte kim bilir daha ne kadar zeki insanlar çıkar diye, çıkan şey kuytu köşe de reşit olmadan sevişen Z kuşağı.

Harbiden acıyorum sizin gibilere. Eski zamanların mükemmel olduğunu düşünen kişilersiniz. Aynen dostum eski kuşaklar çok iyi oldukları için aralarından tarihe damga vurmuş kişiler çıktı. Gidin biraz toplumların geçmişlerini araştırın. Toplum değişmedi, sadece sosyal medyayla beraber her şey ortaya çıktı. Bugün Anadolu'nun ve Doğu'nun pek çok köyünde bulunan yaşlı teyzelerin çoğu 12-13 yaşlarındayken evlendirildi ve hemen hemen aynı yaşlarda çocuk sahibi oldu. Al sana zeki insanların çıktığı geçmiş zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…