Görüntü kayıtlarına göre tepkiniz?

• Kuryeye üzüldüm

• Kuryeye üzülmedim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Maganda kurye araç sahibinin aracına zarar vererek araç sahibini kendini tehdit altında hissettirmiş. Şoförde panik olup kaçmaya çalışırken şehven kurye arkadaşı ikiye bölmüş. Umarım hukuk işler ve araç sahibine maddi manevi tazminat ödemek zorunda kalır maganda kurye. Belki böyle muamele göre göre kuryeler adam olur. Şaka şaka yesinler birbirini ete para vermesinler. Böyle böyle iki maganda tiplemesinin de soyu tükenir inşallah.

Kurallara uyanları tenzih ederek söylüyorum motorcuların çoğu kurallara uymaz, kaldırımlardan gider, yay yolundan gider, sol şeritte iken aracın solundan gider, aralardan derelerden gider, araçların kör noktalarında dururlar kendi canlarına hiçe sayarak hareket ederler. Kendi aralarında bir şeymiş gibi özellikle ergen kesim ve bu vlogcular yüzünden polisten kaçarlar ve bunu normal bir şeymiş gibi lanse ederler.

Ben burada motorcunun haklı olduğunu düşünmüyorum. Kendisine değer verdiğini de düşünmüyorum fark ettiyseniz kaskı bile bağlı değil ilk çarpmada uçuyor. Hem ne hakla arabaya zarar verir ki?

Arabacı da biraz abartmış. Üzerine sürdün de çocuğu felç bırakacak hâle getirmeye gerek yoktu ama o anki öfke ve belki de korku ile ne yaptığının kendisi de farkında değildir.

Bu umarım tüm herkese ders olur, yol kimsenin hakkı değil herkes kurallara uymak zorunda. Orada burada kurallara uymayıp, her türlü iffetliği yapıp sonra ağlamamak gerek.