Güne bu konuyla başlayacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ben de geçenlerde fark ettim sonra gidip Coca-Cola aldım onun tadı daha beter geldi. Hiç abartısız böyle kusmuk aromalı bir tadı vardı. Sarı kuladan devam.
Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu kadar kötü değildi fakat şu anda gerçekten leş gibi bir tadı var. Sanki musluk suyundan kola yapmışlar gibi. Bunu kendi isteğiyle içmez kimse.
Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde içecekler böyle. Yav çok eski değil 2020’deki kola ile şimdiki aynı değil. O zaman çok iyi hatırlıyorum pandemi zamanı oyun oynarken 1L içerdim. Her yudumda boğazımda bir yakma hissi oluşurdu. Şimdiki bildiğin su gibi.
Bu durum sadece burda mı var diye düşündüm. Diğerlerinde de öyle. Aynı Pepsi’yi Fransa’da Belçika’da Hollanda’da içtim onların da tadı leş gibi sadece tek farkı biraz daha asit var.
Le Cola da bozmuş abi. Ucuzdu güzeldi ama son aldığım resmen dediğin gibi musluk suyu olmuş
Meysu denedim aşırı şekerli içilecek gibi değil. Normalde Cola Turka şekerli gelirdi ama bu onu da geçmiş. Sarıyer de aynı Le Cola gibi hiç aroma yok. Kristal içtim fena değil. Markalar kabul etmiyor ama bence teneke olanların tadı daha güzel.
Aynısını Coca-Cola için düşünüyorum. Özellikle şekersiz versiyonunda inanılmaz kötü bir tat var. O tatlandırıcıların tadını koladan daha fazla alıyorsunuz. Pepsi’nin şekersizi gördüğüm en iyi şekersiz kola. Tadının normaliyle hiçbir farkı yok.