RE;
: Sadece modeminde band 20 desteği yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor. Ülkemiz için önemli bir band'dir kendisi.
[/QUOTE]
12 pro 5G kullanıyorum 10S cihazından geçtim band 20 hem turkcell hem Türk Telekom için bende fark ettirmedi hem ilçede hem ilde hem yüksek rakımda test ettim cihazı almanıza engel durum değil bence.
Band 20 genelde kirsal taraflarda sorun yapan bir Band'dir zaten, kirsala cok gitmiyorsaniz pek sorun yapmaz. X3 GT'ye ozel bir durum da degil bu arada, cogu MediaTek Xiaomi cihazda olmuyor genelde.
Re;
Sadece modeminde band 20 desteği yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor. Ülkemiz için önemli bir Band'dir kendisi.
12 Pro 5G kullanıyorum 10S cihazından geçtim band 20 hem Turkcell hem Türk Telekom için bende fark ettirmedi hem ilçede hem ilde hem yüksek rakımda test ettim cihazı almanıza engel durum değil bence.
[/QUOTE]
Bende Note 10S de sıkıntı çıkarmıyordu bunda da çıkarmaz bence.
Şehir dışına çıkmıyorum genellikle öğrenci olduğum için.
12 Pro 5G kullanıyorum 10S cihazından geçtim band 20 hem Turkcell hem Türk Telekom için bende fark ettirmedi hem ilçede hem ilde hem yüksek rakımda test ettim cihazı almanıza engel durum değil bence.
Kameralar neredeyse aynı görünüyor temel açıdan, 120Hz için bile değer diyorum. Bence bayağı göz zevki açısından fark ediyor. Ha tabii hala 50 bin verip 60Hz savunan arkadaşlar da var ama bence güzel detay.