@Art The Clown peki neye karar verdiniz? Ayrıca S20 Ultra'da kronik sorunlu Exynos 990 var, o tarz şikayetlerinizin olması normal :).
Hocam şuanda A36 gibi duruyor kararım arkadaşların önerdiği honor 400 de fiyatına göre çok güzel duruyor ama 2025 mayıs ayında çıkmış daha ne olduğu belli değil. Samsung en azından adı ile güvence veriyor yanlış anlamayın ama ilk çıktığı zaman Poco X3 PRO deli gibi övülüyordu çünkü giriş seviyesi fiyatı ile yanlış hatırlamıyorsam 3500-4000TL gibi bir çıkış fiyatı vardı amiral gemisi özellikler ile satılıyordu. Bende maalesef o övgüleri kurban gidip X3 PRO cihazı aldım bende dahil bir çok kişi de CPU ölümü olmaya başladı. Tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkmuyorum değil honor 400 daha 3 aylık cihazı kroniği var mı yok mu bilemeyiz.

Merhaba, aklıma takılan sorular var. Şimdi Poco X3 PRO CPU dead ile meşhur bir telefon. Yaptırsam arıza yapması yine an meselesi, çünkü telefonda mühendislik hatası var. A36'ya geçmek istiyorum ama bazı sorularım var; işlemci olarak birbirine yakınlar, hatta A36 mm olarak daha küçük ve yeni nesil. Poco X3 PRO Snapdragon 855 işlemcinin O.C edilmiş 860 varyantını kullanıyor hâlâ, eski nesil bir işlemci. Ancak GPU konusunda Poco X3 PRO A36'ya göre biraz daha iyi gözüküyor ve A36 UFS 2.2 kullanırken Poco X3 PRO UFS 3.1 kullanıyor. İşte burada takıldım; birisinin işlemcisi daha yeni nesil ama UFS 2.2 kullanıyor, birisinin işlemcisi eski teknoloji ama UFS 3.1 kullanıyor. Ama en azından UFS 2.2 Samsung tarafından üretiliyor. Sorum şu, bu UFS farkı yüzünden A36 kullanırken Poco X3 PRO'yu arar mıyım?
Geçilebilir.