KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 11 Nisan 2024 #31 Violett dedi: Kamera sensörleri yüksek ihtimalle tamamen aynı. Eki Görüntüle 35203 Genişletmek için tıkla... Daha düşük olmasın yeter kamerayla çok işim yok benim için ekran ve ses önemli
Violett dedi: Kamera sensörleri yüksek ihtimalle tamamen aynı. Eki Görüntüle 35203 Genişletmek için tıkla... Daha düşük olmasın yeter kamerayla çok işim yok benim için ekran ve ses önemli
Violett 52 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.428 Makaleler 30 Çözümler 10 Beğeniler 9.082 Yer Montpellier 11 Nisan 2024 #32 swrfrkn dedi: Daha düşük olmasın yeter kamerayla çok işim yok benim için ekran ve ses önemli. Genişletmek için tıkla... Hoparlörleri POCO'nun özenle belirttiği JBL destekli hoparlörler ama ne kadar başarılı oldukları hakkında bir bilgim yok.
swrfrkn dedi: Daha düşük olmasın yeter kamerayla çok işim yok benim için ekran ve ses önemli. Genişletmek için tıkla... Hoparlörleri POCO'nun özenle belirttiği JBL destekli hoparlörler ama ne kadar başarılı oldukları hakkında bir bilgim yok.
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 11 Nisan 2024 #33 Violett dedi: Hoparlörleri POCO'nun özenle belirttiği JBL destekli hoparlörler ama ne kadar başarılı oldukları hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... X3 serisi aynı hoparleri kullanıyor diye biliyorum X3 NFC kullandım.
Violett dedi: Hoparlörleri POCO'nun özenle belirttiği JBL destekli hoparlörler ama ne kadar başarılı oldukları hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... X3 serisi aynı hoparleri kullanıyor diye biliyorum X3 NFC kullandım.
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.012 13 Nisan 2024 #34 Sxinar dedi: O zaman dediğim gibi LineageOS kurar yetinirdim. 10S eski telefonum papçik de açıyordu. Genişletmek için tıkla... Telefonu yurt dışı. Mantıklı bence ama siz bilirsiniz işlemci falan daha iyi.
Sxinar dedi: O zaman dediğim gibi LineageOS kurar yetinirdim. 10S eski telefonum papçik de açıyordu. Genişletmek için tıkla... Telefonu yurt dışı. Mantıklı bence ama siz bilirsiniz işlemci falan daha iyi.
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 13 Nisan 2024 #35 Ar. Jahrein Fan dedi: Telefonu yurt dışı. Mantıklı bence ama siz bilirsiniz işlemci falan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Olaylar karıştı biraz duruma bakıp ederim veya etmem.
Ar. Jahrein Fan dedi: Telefonu yurt dışı. Mantıklı bence ama siz bilirsiniz işlemci falan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Olaylar karıştı biraz duruma bakıp ederim veya etmem.
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.012 13 Nisan 2024 #36 swrfrkn dedi: Ar. Olaylar karıştı biraz duruma bakıp ederim veya etmem. Genişletmek için tıkla... Alacağınız telin sıkıntısı falan var mı?
swrfrkn dedi: Ar. Olaylar karıştı biraz duruma bakıp ederim veya etmem. Genişletmek için tıkla... Alacağınız telin sıkıntısı falan var mı?
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 13 Nisan 2024 #37 Jahrein Fan dedi: Alacağınız telin sıkıntısı falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntısı yok.
Jahrein Fan dedi: Alacağınız telin sıkıntısı falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntısı yok.
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.012 13 Nisan 2024 #38 Tamam değer o zaman.