Yanlış bilgi
Honor 200 Pro başarılı bir telefon. 8 gen 3 gibi iyi bir işlemci de var içerisinde. Ama ekranı kavisli, sana uyar mı o? Herkes kavisli ekran sevmiyor çünkü. Bir de ekran koruyucularını uygulamak zor kavisli ekrana. Sırf bu yüzden kavisli telefonumu satmıştım zamanında. Samsung kadar çeşitlilik hala yok aksesuarda Honor'da. Bunu da mutlaka düşün derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 200 Pro başarılı bir telefon. 8 gen 3 gibi iyi bir işlemci de var içerisinde. Ama ekranı kavisli, sana uyar mı o? Herkes kavisli ekran sevmiyor çünkü. Bir de ekran koruyucularını uygulamak zor kavisli ekrana. Sırf bu yüzden kavisli telefonumu satmıştım zamanında. Samsung kadar çeşitlilik hala yok aksesuarda Honor'da. Bunu da mutlaka düşün derim.
Görünüşü fazla hoşuma gitmedi hocam. Biraz kaba duruyor.

8 Gen 3 degil, 8s Gen 3 kullaniyor Honor 200 Pro. %64'luk bir performans farki bulunuyor.

Şu anda POCO X7 Pro'dan yazıyorum, şebeke sorunu yaşamadım fakat 6000 mAh batarya için ekran süresi birazcık az gibi, onun dışında önyükleyici kilidini hala açamadım, Mi Community izni alamadım, (custom ROM/root düşünüyorsanız Xiaomi ürünlerini yeniden değerlendirmekte fayda var, artık bu konuda eskisi gibi kullanıcı dostu değiller) ancak bunun dışında telefonda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Batarya sorununun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Hep pil tasarrufunda kullandığımda bir günü rahat çıkarıyor.