POCO X8 Pro alınır mı?

Helixo

Uzman
Şu anda Tecno Spark 10 Pro kullanıyorum ve hiç memnun değilim. POCO'nun da fiyatı 25.000 TL, diğer kıyasladığı telefonlar ile arasında 10.000 TL fark var. Çok oyun oynamıyorum, dizi film izliyorum genelde. Kamera önemli ama iPhone kamerası gibi olmasına gerek yok.

@Simon, baktım da POCO'nun özellikleri daha iyi geldi. Sanki fazla oyun oynuyor, oynamıyorum dedim ama belli olmuyor; bazen de çok oynayabiliyorum. Ayrıca POCO'nun bataryası falan da daha iyi değil mi?

@Simon, baktım da POCO'nun özellikleri daha iyi geldi. Sanki fazla oyun oynuyor, oynamıyorum dedim ama belli olmuyor; bazen de çok oynayabiliyorum. Ayrıca POCO'nun bataryası falan da daha iyi değil mi?
Kagit ustu verilere bakmayin. Onemli olan kullanici deneyimi. Eger kameradan feragat edebilirsen X8 Pro'yu dusunebilirsin. Batarya olarak Poco daha iyi. Fakat X8 Pro'nun kamerasi pek iyi degil. iPhone kalitesi beklemiyormussun ama ben yine de onermiyorum kamera icin.

@Simon, Tecno'dan iyi midir Tecno'nun ki berbat çünkü sadece kamera konusunda mı kötü.

@Simon, Tecno'dan iyi midir Tecno'nun ki berbat çünkü sadece kamera konusunda mı kötü.
Evet, Poco Tecno ve diger Transsion cihazlardan daha iyi her anlamda. Kamera sensoru olarak CMF Phone 1 ile denk diyebiliriz. Yani Poco kamera olarak CMF'in eski fiyatiyla karsilastirildiginda 12-13 bin TL'lik bir performans gosteriyor. O yuzden kamera kritikse onermiyorum. Tecno'dan iyi dedigim gibi. Tek kriter buysa tercih edebilirsin.

@THE KEROXEA, peki bunun yerine önere bileceğin alternatifler var mı Samsung S25 FE denkmiş sanırım ama 10.000 TL fiyat farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…