Ethem Efe 65

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ailem doğum günü hediyesi olarak POCO X8 Pro Max almış. Cihaz beni sevindirdi ve her türlü işimi fazlasıyla görecektir. Ancak tamamen merak ettiğimden soruyorum: Genel kullanım, performans ve kamera açısından hangi model daha iyidir?

Mevcut cihazım POCO X7 Pro idi ve ileride Nothing Phone (3) almayı düşünüyordum. Bu iki cihazı karşılaştıracak olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ön kamera ve genel kamera performansı olarak Nothing daha iyi gibi, OS olarak da daha iyi diyebiliriz; ancak diğer konularda X8 Pro Max daha önde gibi.

@Aakons

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanirsin umarim. Performans olarak Poco'yu tercih ederdim. Yazilim olarak Nothing'i. Kamera da 1/1.3" inc sensore sahip Phone (3)'u. On kamerada da Nothing daha iyi. Performans, bataryada Poco onde. Yazilimda ve kamerada Nothing.

Ailem doğum günü hediyesi olarak POCO X8 Pro Max almış. Cihaz beni sevindirdi ve her türlü işimi fazlasıyla görecektir. Ancak tamamen merak ettiğimden soruyorum: Genel kullanım, performans ve kamera açısından hangi model daha iyidir?

Mevcut cihazım POCO X7 Pro idi ve ileride nothing Phone (3) almayı düşünüyordum. Bu iki cihazı karşılaştıracak olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ön kamera ve genel kamera performansı olarak nothing daha iyi gibi, OS olarak da daha iyi diyebiliriz; ancak diğer konularda X8 Pro Max daha önde gibi.

@Aakons

Muazzam bataryaya sahip X8 Pro Max. Biraz kurcalayıp derinlemesine debloat yaparsan bence bütçedeki en iyi cihaz benim gözümde.

Muazzam bataryaya sahip X8 Pro Max. Biraz kurcalayıp derinlemesine debloat yaparsan bence bütçedeki en iyi cihaz benim gözümde.
NP3 için panel şikayetleri okudum, kamera ve yazılımı için tercih edilebilir ama Poco'nun işlemci gücü artısı var.
İki cihazdan bağımsız Vivo X200 FE - S25 Edge - 17T dâhâ cazip cihazlar bana kalırsa.
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanirsin umarim. Performans olarak Poco'yu tercih ederdim. Yazilim olarak Nothing'i. Kamera da 1/1.3" inc sensore sahip Phone (3)'u. On kamerada da Nothing daha iyi. Performans, bataryada Poco onde. Yazilimda ve kamerada Nothing.
Teşekkürler bilgiler için, elimde olsa custom ROM atmak isterdim ancak MediaTek cihazlar için çok uğraştırıcı ve riskli oluyor diye biliyorum.

Cihaz zaten bana değilmiş, orada küçük bir yanlış anlaşılma oldu :) X7 Pro'dan devam edeceğim şimdilik. İleride ne almalıyım, onu araştıracağım biraz.

Cihaz zaten bana değilmiş, orada küçük bir yanlış anlaşılma oldu :) X7 Pro'dan devam edeceğim şimdilik. İleride ne almalıyım, onu araştıracağım biraz.
1-2 seneye DDR6 bellekli telefonlar çıkar muhtemelen, normal fiyatların üzerine çip krizinden ötürü 100-200 dolar dâhâ fark koyarak satış yapabilirler.
O vakte kadar X7 iş yapar dâhâ.