Popeyes rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Türkiye'de ki Fast food zincirlerinin çoğu berbat. Türkiye'deki neredeyse çoğu Fast food zincirlerini denedim mekandan mekana değişiyor ama çoğu berbat yapıyor hala. Burger King aralarında en berbat olanı.

Hocam THH ve Şikayetvar'a ulaşın. THH bir şey yapmasa bile Şikayetvar aracılığıyla size özel paket bile gönderilebilir belki de.

İade ettiğim için geçti o iş artık sanırım ve paket de istemiyorum ya. Bana sadece kuryenin kim olduğunu söyleselerdi yeterli olurdu.

Benim favorim Mc'donalds (yanlış yazmış olabilirim). Yaşadığım yer küçük olunca çok bi' fast food şansın olmuyor. Hayatımda daha bir kere KFC'nin veya Arby's kapısından içeri girmedim. Bölgede yenecek yemek yapan hiçbir yer yok, bir tek BK Popeyes var. Buradaki BK zaten rezil. Popeyes daha iyi, ve BK'e göre 1000 kat daha ucuz ve doyurucu. Beni Whopper'den aşağısı kesmiyor, ama Popeyes'e gidince yanındaki atıştırmalarla bile doyuyorum. Yani şikayet edecek durumum yok.

İfadeler: 99

En iyisi McDonald's zaten gerisi (popüler olanlar arasında) tırt.

Dışarıdan yemek yerine fırında kendim KFC tavuk tarzı yapıyorum daha iyi oluyor. Hem yağsız hem çıtır çıtır oluyor.
Tabi ki. Ben de zaten öyle sürekli dışarıdan yemek yiyen birisi değilim. Ayda 1 veya iki ayda 1. Hazır yemeğe verilen paranın yarısına evde ziyafet hazırlıyorsun kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…