WhatsApp üzerinden de engel yedim. Tek istediğim şey kuryenin numarasıydı 
Popeyes'tan engel yiyeni ilk kez görüyorum.WhatsApp üzerinden de engel yedim. Tek istediğim şey kuryenin numarasıydı![]()
Engel yemek tecavüz gibi bir şey. Bol bol engel yiyorum sebepsiz yere.WhatsApp üzerinden de engel yedim. Tek istediğim şey kuryenin numarasıydı![]()
Hocam THH ve şikayetvar'a ulaşın. THH bir şey yapmasa bile şikayetvar aracılığıyla size özel paket bile gönderilebilir belki de.WhatsApp üzerinden de engel yedim. Tek istediğim şey kuryenin numarasıydı![]()
Hocam THH ve Şikayetvar'a ulaşın. THH bir şey yapmasa bile Şikayetvar aracılığıyla size özel paket bile gönderilebilir belki de.
Benim favorim MC'donalds (yanlış yazmış olabilirim). Yaşadığım yer küçük olunca çok bi' Fast food şansın olmuyor. Hayatımda daha bir kere KFC'nin veya Arby's kapısından içeri girmedim. Bölgede yenecek yemek yapan hiçbir yer yok, bir tek BK Popeyes var. Buradaki BK zaten rezil. Popeyes daha iyi, ve BK'e göre 1000 kat daha ucuz ve doyurucu. Beni Whopper'den aşağısı kesmiyor, ama Popeyes'e gidince yanındaki atıştırmalarla bile doyuyorum. Yani şikayet edecek durumum yok.![]()
İade ettiğim için geçti o iş artık sanırım ve paket de istemiyorum ya. Bana sadece kuryenin kim olduğunu söyleselerdi yeterli olurdu.
Tabi ki. Ben de zaten öyle sürekli dışarıdan yemek yiyen birisi değilim. Ayda 1 veya iki ayda 1. Hazır yemeğe verilen paranın yarısına evde ziyafet hazırlıyorsun kendine.Dışarıdan yemek yerine fırında kendim KFC tavuk tarzı yapıyorum daha iyi oluyor. Hem yağsız hem çıtır çıtır oluyor.