Velar Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 274 7 Ocak 2025 #1 Eski bilgisayarımdan kalan Bu DVD okuyucuyu şu anki bilgisayarıma takmak istiyorum ama takmak için uygun mu bilmiyorum. Kasam Power Boost P15B modeli olarak geçiyor. Oyun kuracağım DVD ile.
Eski bilgisayarımdan kalan Bu DVD okuyucuyu şu anki bilgisayarıma takmak istiyorum ama takmak için uygun mu bilmiyorum. Kasam Power Boost P15B modeli olarak geçiyor. Oyun kuracağım DVD ile.
Çözüm Yener K 7 Ocak 2025 @11454, bunda slimline yazıyor, yani laptoplarda falan olan porttan. @Velar, o zaman üst ızgarayı söküp PSU'dan SATA besleme, bir de SATA veri kablosu ile de yapabilirsiniz.
@11454, bunda slimline yazıyor, yani laptoplarda falan olan porttan. @Velar, o zaman üst ızgarayı söküp PSU'dan SATA besleme, bir de SATA veri kablosu ile de yapabilirsiniz.
KS KS Velar Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 274 7 Ocak 2025 #11 Yener K dedi: @Velar, ilk dediğim şekilde çok da güvenli olmaz. Bunları harici olarak çalıştırabilecek olan aparatları da zaten pahalı. Genişletmek için tıkla... 450 TL aparata verene kadar harici optik sürücüyü 500 TL'ye alırım hocam haklısınız. Artı 0 Eksi
Yener K dedi: @Velar, ilk dediğim şekilde çok da güvenli olmaz. Bunları harici olarak çalıştırabilecek olan aparatları da zaten pahalı. Genişletmek için tıkla... 450 TL aparata verene kadar harici optik sürücüyü 500 TL'ye alırım hocam haklısınız.