Galax'ı kullanan arkadaşlar var mı aranızda? Malzeme kalitesi nasıl? Bir türlü ikna olamıyorum şu karta.

Attığım konular silinmiş ancak siz gördünüz herhalde. Ek olarak ekran kartı önerim budur.

Attığım konular silinmiş ancak siz gördünüz herhalde. Ek olarak ekran kartı önerim budur.
Beyaz arıyorum hocam. Evet gördüm.

Hocamlar az önce babam biraz destek atabileceğini söyledi. Yeni bütçeme göre Gigabyte RTX 4070 Aero OC ve MSI 4070 Gaming X Slim OC arasında kaldım. En az 9 taksit sonrası 32K'yı geçmemesi gerekiyor imiş. İyi mi bu kartlar? @Testo Unit @umut @yavinas

32K edecek kartlar değil. İlla beyaz olsun diyorsan 12 taksit ile yaklaşık 27 bin TL fiyat çıkıyor 7800XT'de. Hem VRAM hem kas gücü hem de AMD'nin yeni atılımları yüzünden alınabilir bir kart oldu 7800XT.

32K edecek kartlar değil. İlla beyaz olsun diyorsan 12 taksit ile yaklaşık 27 bin TL fiyat çıkıyor 7800XT'de. Hem VRAM hem kas gücü hem de AMD'nin yeni atılımları yüzünden alınabilir bir kart oldu 7800XT.

Valla hocam AMD driver sorunlarından korktuğum için taksitle 29 a beyaz 4070 gigabyte aldım. Şimdi AMD alsam oluşabilecek driver sorunlarını kafama takarım diye düşündüm. Bir de biraz nvidiacılık da var bende o da etkili oldu.