Üniversite mailiyle belki, bizimkinden ziyade Google ne düünüyor o önemli.Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Başka hizmetlerinde indirimleri var.
Üniversite mailiyle belki, bizimkinden ziyade Google ne düünüyor o önemli.Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam konu dışı olmaz diye umuyorum ama üniversiteleri genel olarak sevmiyorum. Üniversite insanların yapısını bozuyor bence. Yani kendi kişiliklerini koruyabilecek insanlar için bu pek geçerli değil ancak, kadınları bozuyor sosyal anlamda bence. Bunu da diyen bazı arkadaşlarım vardı. Eğitim açısından bakıldığında hiçbir sorun yok ama sosyal açıdan pek içime sinmiyor.Üniversite mailiyle belki, bizimkinden ziyade Google ne düünüyor o önemli.
Başka hizmetlerinde indirimleri var.
Bedava falan olmaz, olamaz. Platformlar sürekli tüketiciye çalışırsa kimse üretim yapmaz. Ya paşa paşa reklam izlenecek ya para verilecek.YouTube direkt bedava olmalı. İsteyen katıldan destek çıkar. Ya da AdBlock yüklemeyenler üzerinden geçim sağlanır. Bir ara uBlock Origin'i falan da engellemeye çalışmışlardı.
Hemen yetkili kurumlara iletiyorum.Merhaba. YouTube Premium bence öğrencilere bedava olmalı. Okula kaydı olan herkesin bu hakkı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence hayır, hiçbir platform vermiyor. Neden versinler ki? Ders çalışma için verebilirler ama zannetmiyorum en fazla ders videolarında reklamları kapatırlar. Zaten öğrencilere uygun plan var ya?
Saniye başı reklam koyan bir firmadan bunu beklemek absürt olurdu.