zelsy1903
Becerikli
En sevdiğim şeylerden bir tanesi. Hayatımda gördüğüm en güzel içeceklerden. Peki faydalı mı arkadaşlar?
Ona bakarsan cicibebe de sözde vitamin ancak zararlı.Süt sonuçta ve eser miktarda da olsa vitamin içeriyor. Neden faydalı olmasın?
Ona bakarsan cicibebe de sözde vitamin neral ancak zararlı.
Peki protein sütün içindekiler faydalı mı? L- karnitin var mıs, o faydalı. Benim gözümde zararlı olan tek şey aroma vericisi (az).İçeriğine göre değişir kesinlikle, BİM gibi yerlerden alınanların faydasız, Proteinocean gibi yerlerden alınan protein kaynaklı ürünler faydalı olacaktır. Direkt geniş açıdan bakmak hata olur.
Peki protein sütün içindekiler faydalı mı? L- karnitin var mıs, o faydalı. Benim gözümde zararlı olan tek şey aroma vericisi (az).
Süt sonuçta ve eser miktarda da olsa vitamin içeriyor. Neden faydalı olmasın?
Bahsettiğin şey bu ise.
Eki Görüntüle 133472
bir yerde görmüştüm bu süt hakkında kana çok geç karıştığı söyleniyordu. Kana da geç karıştığı için etkili olamıyormuş.
Biliyorum biliyorum. Whey protein değilmiş doğru ancak bu benim açıkcası umrumda değil. Zararlı olmaması yeter.Bahsettiğin şey bu ise
Eki Görüntüle 133472
Bir yerde görmüştüm bu süt hakkında kana çok geç karıştığı söyleniyordu. Kana da geç karıştığı için etkili olamıyormuş.