Son düzenleyen: Moderatör:
İçeriğine göre değişir kesinlikle, BİM gibi yerlerden alınanların faydasız, Proteinocean gibi yerlerden alınan protein kaynaklı ürünler faydalı olacaktır. Direkt geniş açıdan bakmak hata olur.
Peki protein sütün içindekiler faydalı mı? L- karnitin var mıs, o faydalı. Benim gözümde zararlı olan tek şey aroma vericisi (az).

Peki protein sütün içindekiler faydalı mı? L- karnitin var mıs, o faydalı. Benim gözümde zararlı olan tek şey aroma vericisi (az).

Bir şey olmaz o aroma vericilerinden. Hepsi doğal kaliteli yerler için geçerli içeriğine bakmak lazım. Bahs gibi yerlerin öğün tozları sütle kullanılabiliyor fakat toz gibi şeylerden alacaksan proteinocn öneririm bütçe sıkıntın yoksa. Bahs daha uygun ürünler sunabiliyor.
Bahs'ın tozlarından kullanıyorum gayet lezzetli fakat sıcak sütle karıştırılmış cicibebe kıvamında oluyor. Fazla su katarsan bu yok oluyor. Tad olarak gayet iyi. Arkadaşım geçen gün kreatin getirdi proteinocn jelibon tadında gerçekten çok çok iyi. Spor yapacaksan kesinlikle öneriyorum dozunu aşmadıkça l-karnitin, protein tozu, kreatin kullanırsan ciddi bir gelişimin olacak.

Bahsettiğin şey bu ise

1742230328638.webp

Bir yerde görmüştüm bu süt hakkında kana çok geç karıştığı söyleniyordu. Kana da geç karıştığı için etkili olamıyormuş.

Süt sonuçta ve eser miktarda da olsa vitamin içeriyor. Neden faydalı olmasın?

1742230375155.webp

Ona bakarsanız eser miktarda fındık badem kaju fıstık da içeriyor :D

Bahsettiğin şey bu ise.

Eki Görüntüle 133472

bir yerde görmüştüm bu süt hakkında kana çok geç karıştığı söyleniyordu. Kana da geç karıştığı için etkili olamıyormuş.

Tadı şurup gibi zaten, aşırı şekerli.
Spora gitmeden önce bunu içen adam sporda 2 adımda nefes nefese kalır.