"Gerçek" manada bir oyun deneyimi için tabii ki, hiç düşünmezdim bile.

Ama iki cihazı karşılaştırmak pek etik değil, sonuçta birisi stream cihazıyken öteki el konsolu.

Tamamdır hocam değerlendireceğim yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekrardan. Son olarak
Sony'nin dediğiniz konsolu ne zaman gelir
Tahmini sizce?
Gerçi yüksek ihtimalle Steam Deck alırım ama iyi bir şey çıkarsa ileride Sony el konsolunu değerlendiriirz.

Tamamdır hocam değerlendireceğim yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekrardan. Son olarak.
Sony'nin dediğiniz konsolu ne zaman gelir?
Tahmini sizce?
Gerçi yüksek ihtimalle Steam Deck alırım ama iyi bir şey çıkarsa ileride Sony el konsolunu değerlendiriirz.

Ona daha çok var, çip krizi, RAM krizi ve yakında eklenecek 18 aydan uzun süreceği tahmin edilen SSD kriziyle bir de geliştirme süreci dersek 2027'nin sonunu tahmin ediyor çoğu insan.

Ben de 2027'nin sonu olarak düşünüyorum ama büyük ihtimal 2028'in ilk 3 ayında görürüz.

Ona daha çok var, çip krizi, RAM krizi ve yakında eklenecek 18 aydan uzun süreceği tahmin edilen SSD kriziyle bir de geliştirme süreci dersek 2027'nin sonunu tahmin ediyor çoğu insan.

Ben de 2027'nin sonu olarak düşünüyorum ama büyük ihtimal 2028'in ilk 3 ayında görürüz.

Anladım hocam çok sağ olun. Aslında şeyi sormayı da unuttum genellikle hem küçük indie hem de AAA oyunlar oynayacağım. Bu duruma göre değişebilir.