Makaleler
1
Yer
İzmir
Selam dostlar, ben normalde GTA 6 ve keyif yapmak icin PS5+ TV alacaktim ancak oyun fiyatlarinin igrencligi ile 3-4 oyun PS ve TV 40k civari tutuyor. Onun yerine şu anki sistemimde olan 4070'i satip seneye 50xx serisi ciktiginda 13-15k civarlarina satip ustune ailem ve ben para koyup 50xx serisi almayi dusunuyorum. Sizce mantikli midir? Islemcim 7600X ve monitörüm FHD o sorun biraz. Ne diyorsunuz fikirlerinize acigim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar benim için konsolun yeri ayrı olsa da artık PS oyunlarını Mary'nin de dediği gibi belli bir zaman sonra PC'ye çıkartıyorlar. Ben de olsam PC yükseltmeye giderdim. Oyun konusunda da hem daha çeşitlilik var hem de indirim zamanları birden fazla siteden karşılaştırıp alabiliyoruz.

Selam dostlar, ben normalde GTA 6 ve keyif yapmak icin PS5+ TV alacaktim ancak oyun fiyatlarinin igrencligi ile 3-4 oyun PS ve TV 40k civari tutuyor. Onun yerine şu anki sistemimde olan 4070'i satip seneye 50xx serisi ciktiginda 13-15k civarlarina satip ustune ailem ve ben para koyup 50xx serisi almayi dusunuyorum. Sizce mantikli midir? Islemcim 7600X ve monitörüm FHD o sorun biraz. Ne diyorsunuz fikirlerinize acigim.

PC yükseltmek daha mantıklı bence. PS5'in aksine eski PlayStation oyunlarını ve diğer konsolların oyunlarını da oynayabiliyorsunuz.

PS5 Tekken 5 oynatamıyor, bence kazanan belli.

Oyunlar zaten PC'ye çıkıyor, tabi bazıları sorunlu olarak çıkış yapıyor ama en sonunda düzeliyor... GTA 6'da çıkışından sonra max 1 sene içinde PC'ye çıkar.