PC yükseltmek daha mantıklı bence. PS5'in aksine eski PlayStation oyunlarını ve diğer konsolların oyunlarını da oynayabiliyorsunuz.

PS5 Tekken 5 oynatamıyor, bence kazanan belli.

Evet gelmesi buyuk avantaj. Keske GT7'de gelse :/. Tekken 6'da benim efsanemdir az oynamadim annemle :D.

Oyunlar zaten PC'ye çıkıyor, tabii bazıları sorunlu olarak çıkış yapıyor ama en sonunda düzeliyor... GTA 6'da çıkışından sonra Max 1 sene içinde PC'ye çıkar.

Bende buna guvenip yukseltmeye karar verdim teşekkürler.

PC'ye yükseltmek daha mantıklı bence. PS5 almayı geçtim, oyunlara bile üst üste zam gelmeye başladı. PS5 daha çok exclusive oyunlar oynamak için alınır.

Evet tam da sorun o cok pahalandi 3 4 oyun parasi kaliteli 2K monitor parasina tekabül.

Her oyuna 1000TL vermek istiyorsan konsol iyidir.

Keske 1000 TL olsa da versem.

PS5'in fiyatı gayet uygun bana kalırsa, ama adamlar konsoldan fiyatı kısıp oyunlardan götürüyorlar. Eğer tanıdığın falan varsa konsol da alınabilir aslında. Benim arkadaşın dayısında bayağı bir oyunun CD'si var. Ödünç alıp oynuyor genel de, ama bunun için de Digital Edition almaman lazım işte.

PS5'in fiyatı gayet uygun bana kalırsa, ama adamlar konsoldan fiyatı kısıp oyunlardan götürüyorlar. Eğer tanıdığın falan varsa konsol da alınabilir aslında. Benim arkadaşın dayısında bayağı bir oyunun CD'si var. Ödünç alıp oynuyor genel de, ama bunun için de Digital Edition almaman lazım işte.
Hic biri bana uygun degil desem :D. Ailemle de konustum seneye bakariz konusuruz dediler ekran karti olayi icin. Gayet mantikli bir karar geldi bana.