mustaf

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar hep bir hevesim oldu. Bilmiyorum küçüklükten beri acayip kıskanıyorum ama bilgim yok. Hâlâ alınır mı? Alınırsa hangi modeli alınacak? Kırılması sağlıklı bir şey mi? Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar hep bir hevesim oldu. Bilmiyorum küçüklükten beri acayip kıskanıyorum ama bilgim yok. Hâlâ alınır mı? Alınırsa hangi modeli alınacak? Kırılması sağlıklı bir şey mi? Yardımcı olur musunuz?
Alinir. Kesinlikle alinir. Model olarak 2000 veya 3000 oneririm, butceniz kisitliysa ucuz ve malzemeden calinmis ama anakarti kaliteli olan E1000 de bakabilirsiniz.

Kirilmasi saglikli. Zaten Online da kapali, kirinca girilebiliyor ama. PSN yok, kirmazsaniz UMD disinda oyun edinmek imkansiz. Rehberlerim var, bakabilirsiniz.

Yardimci tabii oluruz, daha fazla sorunuz varsa sorun.

Alinir. Kesinlikle alinir. Model olarak 2000 veya 3000 oneririm, butceniz kisitliysa ucuz ve malzemeden calinmis ama anakarti kaliteli olan E1000 de bakabilirsiniz.

Kirilmasi saglikli. Zaten online da kapali, kirinca girilebiliyor ama. PSN yok, kirmazsaniz UMD disinda oyun edinmek imkansiz. Rehberlerim var, bakabilirsiniz.

Yardimci tabii oluruz, daha fazla sorunuz varsa sorun.

Peki alırken nelere dikkat edeceğiz ve maksimum ne kadar verilir bir PSP'ye.

PSP alınır ama kozmetiği iyiyse mümkün olduğunca 3.5K üzeri vermeyin. PS2 alırsın, daha fazla keyif alırsın.