Hocam bende ücretsiz sürümü var eğer Torrent kullancaksam Kaspersky ücretli versiyonunu almayı düşünüyorum BitDefender tuzlu.
Sırf korsan için ücretlilerine gerek yok. Kaspersky Free ve BitDefender Antivirus Free gayet sağlam ücretsiz antivirüsler. Reddit'teki r/Piracy megathread'ine göz atmanı öneririm. Ayrıca rehberimi de okuyabilirsin.

Merhaba,

Bu zamana kadar hiç Torrent kullanmadım. Açıkçası ne olduğunu da tam bilmiyorum. Bu zamana kadar duyduğum şeyler oradan genellikle korsan şeyler indirildiğidir (film, dizi, oyun vs.). Bunca zaman Steam'de bolca para harcadım ama dolara geçtikten sonra doğru düzgün bir oyun alamaz oldum. Genel olarak oyun yükleyeceğim.
Bilgisayarımda hiçbir bilgi yok, yani bilgisayrımı bozmaz ise format ile düzelecek seviyede mi virüs gelir veya virüs hiç bulaşmaz mı?

Sizce kullanılır mı? İyi sosyaller!
Ben kullanıyorum sana da öneririm.

Hocam peki bu dediklerinizi tam olarak nasıl yapabileceğimi gösteren bir rehber var mı?
Youtube'da veya başka sitelerde bir sürü video mevcut torrent kullanımı ile ilgili yazıp ulaşabilirsin. Reddit'te çok fazla kaynak var güvenilir siteler, rehberler bunlara bak. Her yerden dosya indirme önce güvenli olup olmadığını araştır. Bir de bu torrent sitelerin çok sahte siteleri var, orijinal sitenin aynıları ama URL'de ufak değişiklikler yaparak orijinal gibi görünmeye çalışan sahte site çok var, websitelerinin isimlerine dikkat et.

Youtube'da veya başka sitelerde bir sürü video mevcut torrent kullanımı ile ilgili yazıp ulaşabilirsin. Reddit'te çok fazla kaynak var güvenilir siteler, rehberler bunlara bak. Her yerden dosya indirme önce güvenli olup olmadığını araştır. Bir de bu torrent sitelerin çok sahte siteleri var, orijinal sitenin aynıları ama URL'de ufak değişiklikler yaparak orijinal gibi görünmeye çalışan sahte site çok var, websitelerinin isimlerine dikkat et.
Hocam ben şuan dışardayım bana orjinal qbit torrent indirmek için bir lik gönderebilirmisiniz

Hocam başka bir konuda dosyayı indirdikten sonra seedleyin demişler.
Indirme hizin gonderme hizindan cok daha yuksek. Dosya indirmesi tamamlandiginda gonderme oranin cok dusuk oluyor. Yani en az %100 olsun ki sen de insanlarla paylasmis ol. Sonucta herkes kendi imkanlari ile paylasiyor. Hemen silersen sadece dosya indiren ama baskasina yarari olmadan silmis olan kisi ( leecher ) olursun. Bu da pek makbul bir durum degil.

Hocam peki torrenten indirdiğim oyunlara Türkçe yama yapabiliyor muyuz?

YouTube'da veya başka sitelerde bir sürü video mevcut Torrent kullanımı ile ilgili yazıp ulaşabilirsin. Reddit'te çok fazla kaynak var güvenilir siteler, rehberler bunlara bak. Her yerden dosya indirme önce güvenli olup olmadığını araştır. Bir de bu Torrent sitelerin çok sahte siteleri var, orijinal sitenin aynıları ama URL'de ufak değişiklikler yaparak orijinal gibi görünmeye çalışan sahte site çok var, web sitelerinin isimlerine dikkat et.