Learnof 2

Üstün
Makaleler
2
r3nzskin biliyorsunuz ki LoLskin uygulamasından sonra yükselişe geçti ve çok yaygın kullanılıyor. Geçen gün Riot ekibinin Valorant gibi LoL için de Vangurad sistemi yapacağı açıklandı. Yani script tarihe karışıyor. Bunun yanında 3. parti yazılımları algıladığı için r3nzskin tarzında görünümde değişme sağlayan 3. parti yazılımlar da sıkıntıya girecektir. Düşünceleriniz neler?

Not: EU West ve diğer Amerika sunucularında serbest. Sebebi ise insanlar rahatlıkla Kostüm alabiliyor. TR sunucusunda ise enflasyona göre RP fiyatlarına yenik düştüğü için 3. parti kostüm deneme yazılımları ban sebebi olarak nitelendiriliyor.

r3nzskin biliyorsunuz ki LoLskin uygulamasından sonra yükselişe geçti ve çok yaygın kullanılıyor. Geçen gün Riot ekibinin Valorant gibi LoL için de Vangurad sistemi yapacağı açıklandı. Yani script tarihe karışıyor. Bunun yanında 3. parti yazılımları algıladığı için r3nzskin tarzında görünümde değişme sağlayan 3. parti yazılımlar da sıkıntıya girecektir. Düşünceleriniz neler?

Not: EU West ve diğer Amerika sunucularında serbest. Sebebi ise insanlar rahatlıkla Kostüm alabiliyor. TR sunucusunda ise enflasyona göre RP fiyatlarına yenik düştüğü için 3. parti kostüm deneme yazılımları ban sebebi olarak nitelendiriliyor.
Vanguard güvercin uçurtmayacak

Eger GitHub'da 2 saniye valorant cheat diye arama zahmetinde bulunursaniz kernel seviye hilelerin bedavaya dagitildigini gorursunuz. Vanguard sadece veri calmak icin uretilmis bir "anti-hile" sistemidir.

Çekirdeğe kurulup oyun kapalı iken bile çalışan anti-cheat hiç şüpheli değil gerçekten. 😴

Eger GitHub'da 2 saniye valorant cheat diye arama zahmetinde bulunursaniz kernel seviye hilelerin bedavaya dagitildigini gorursunuz. Vanguard sadece veri calmak icin uretilmis bir "anti-hile" sistemidir.

Yani Vanugard'ın görmezden geldiğini ve gereksiz olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

Yani Vanugard'ın görmezden geldiğini ve gereksiz olduğunu mu iddia ediyorsunuz?
Bazı hilelerin engelliyor cidden ama çalışma mantığı cidden çok şüpheli. Çekirdeğe kuruluyor. Buda demek oluyor ki Pc açma tuşuna tıkladığın anda ekran bile açılmadan Vanguard açılmış oluyor. Çekirdekte olması ayrıca senin her şeyini izliyor demek. Mouse tıklaması ekran vs. Bundan ne olucak diyebilirsin ama bu şekil çalışan başka bir anti cheat yok. Çekirdeğe kurulanlar var ama sadece oyun açık iken çalışıyorlar. Tek farklı olan Vanguard oyun kapalı olsa bile çalışıyor. Riot Games arkasında Tencent games var hatırlatıyım. Çinli firma kaç defa veri sızıntısı ile gündeme geldi.