Tamam doğru olmuş, boşuna rehber yapmışım gibi oldu ama olsun. İçine EFI dosyanızı atıp kuruluma geçin. BIOS ayarlarını yapın, yapmadıysanız. Kurulumda hata alırsanız paylaşın.
Detaylar
Kim cevapladı?HahahaTamam doğru olmuş, boşuna rehber yapmışım gibi oldu ama olsun. İçine EFI dosyanızı atıp kuruluma geçin. BIOS ayarlarını yapın, yapmadıysanız. Kurulumda hata alırsanız paylaşın.
Kurulma geçiyorum BIOS ayarlarımı yapıp.
Bu ikisini mi atıyorum yoksa direkt EFI dosyasını mı?
EFI klasörünü direkt.Hahahaİlla bir yerde işe yarar köşede dursun
Kurulma geçiyorum BIOS ayarlarımı yapıp.
Eki Görüntüle 10714
Bu ikisini mi atıyorum yoksa direkt EFI dosyasını mı?
Install macOS Ventura'yı seçince direkt siyah ekrana mı düşüyorsunuz?Profil oluşturayım derken BIOS işi biraz uzadı şimdi kurulumu yapıyorum.
Eki Görüntüle 10718
Şu an siyah bir ekrandayım monitör ışığı yanıp sönüyor normal midir? @umut @Yuki
Install macOS Ventura'yı seçince direkt siyah ekrana mı düşüyorsunuz?
Başta kod gibi şeyler aktı ekrandan sonra siyah ekran.
(Siyah ekran değil monitör no signal direkt)
Kod gibi akan şeylerde en son görünen kısmı çekebilir misiniz? Ya da bir şu EFI ile boot etmeyi deneyin.Başta kod gibi şeyler aktı ekrandan sonra siyah ekran.
Ryzentosh OpenCore 0.9.5 Core 6
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Şu an ne yapayım yeniden mi başlatayım? Böyle kaldım.Kod gibi akan şeylerde en son görünen kısmı çekebilir misiniz? Ya da bir şu EFI ile boot etmeyi deneyin.
![]()
Ryzentosh OpenCore 0.9.5 Core 6
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Evet, bilgisayarı tuşundan kapatın ve tekrar açın. Windows'a girin bu EFI'yi deneyin, ya da çekebiliyorsanız son görünen kodun resmini çekin.Şu an ne yapayım yeniden mi başlatayım? Böyle kaldım.
Evet, bilgisayarı tuşundan kapatın ve tekrar açın. Windows'a girin bu EFI'yi deneyin, ya da çekebiliyorsanız son görünen kodun resmini çekin.