Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leviodas

Yetkin
Dünden beri LoL'deyken oyundan atıyor, yeniden giriyorum. Spotify açılıyor fakat ekrana gelmiyor. Tekrar açmaya çalıştığımda bu uygulama açık hatası alıyorum bazen. Fortnite açılınca kendiliğinden crash verip kapanıyor. Malwarebyte indirip taratayım dedim, setup dosyasını açtım fakat ekrana gelmedi. Görev yöneticisinde arkada çalışan uygulama olarak gözüküyordu. Kapatıp açtığım zaman düzeldi. Neden oluyor bilmiyorum, sadece küçük bir tahminim var. Dün GameLoop indirmiştim, belki o tetiklemiştir diye düşünüyorum veya 3-4 gün BIOS güncellemesi gelmişti, F37 sürümüne güncellemiştim. OCCT testinde CPU RAM testi 10 dakikada hiçbir şekilde error vermedi. Konuyu açtıktan sonra ekran kartını test edeceğim.
  • İşlemci: Ryzen 5 7600 (Yükte bile 65 dereceyi geçmiyor.)
  • Ekran kartı: RX 7700 XT (Donanım hızlandırma açıkken ekranda glitchler olduğundan 25.4.1 Adrenalin sürümünde kullanıyorum.)
  • Anakart: A620M-H
  • RAM: G.Skill 1x16 Ripjaws S5 (EXPO acık 6000MHz)

Dünden beri LoL'deyken oyundan atıyor, yeniden giriyorum. Spotify açılıyor fakat ekrana gelmiyor. Tekrar açmaya çalıştığımda bu uygulama açık hatası alıyorum bazen. Fortnite açılınca kendiliğinden crash verip kapanıyor. Malwarebyte indirip taratayım dedim, setup dosyasını açtım fakat ekrana gelmedi. Görev yöneticisinde arkada çalışan uygulama olarak gözüküyordu. Kapatıp açtığım zaman düzeldi. Neden oluyor bilmiyorum, sadece küçük bir tahminim var. Dün GameLoop indirmiştim, belki o tetiklemiştir diye düşünüyorum veya 3-4 gün BIOS güncellemesi gelmişti, F37 sürümüne güncellemiştim. OCCT testinde CPU RAM testi 10 dakikada hiçbir şekilde error vermedi. Konuyu açtıktan sonra ekran kartını test edeceğim.
  • İşlemci: Ryzen 5 7600 (Yükte bile 65 dereceyi geçmiyor.)
  • Ekran kartı: RX 7700 XT (Donanım hızlandırma açıkken ekranda glitchler olduğundan 25.4.1 Adrenalin sürümünde kullanıyorum.)
  • Anakart: A620M-H
  • RAM: G.Skill 1x16 Ripjaws S5 (EXPO acık 6000MHz)
GameLoop kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Bana da zamanında mavi ekran verdiriyordu. Zaten yüklemenizi tavsiye etmem Tencent'in yaptığı hiç bir işe güvenmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Bana da zamanında mavi ekran verdiriyordu. Zaten yüklemenizi tavsiye etmem Tencent'in yaptığı hiçbir işe güvenmiyorum.

Normalde Tencent'e karşı hiçbir duygum yoktu. Dün indirdikten sonra anladım nasıl şeytan olduklarını. Görev yöneticisinde başlat kısmında gözükmüyordu, kapatana kadar canım çıktı.

Bu arada eklemeyi unutmuşum YouTube ve Discord da bu donma olayını çok yapıyor.

Normalde Tencent'e karşı hiçbir duygum yoktu. Dün indirdikten sonra anladım nasıl şeytan olduklarını. Görev yöneticisinde başlat kısmında gözükmüyordu, kapatana kadar canım çıktı.
Çin Halk Cumhuriyeti kökenli bir kernel tabanlı yazılımı bilgisayarıma asla kurmak istemiyorum şahsen. Bu ırkçılık değil, aynı şey Amerika için de geçerli.

SSD/HDD sağlık durumu nedir hocam?

Vallahi hocam SSD %99 sağlıkta, HDD'de iyi yazıyor sadece. Bu arada 17 dakikalık ekran kartı testinde error vermedi.

1767032284688.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birebir aynı sistemi kullanıyoruz. Bende de geçen siyah ekran donma/kitlenme falan oluyordu. DDU ile temiz kurulum yapınca çözüldü. Onunla alakası var mıdır bilmem.