Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leviodas

Yetkin
Dünden beri LoL'deyken oyundan atıyor, yeniden giriyorum. Spotify açılıyor fakat ekrana gelmiyor. Tekrar açmaya çalıştığımda bu uygulama açık hatası alıyorum bazen. Fortnite açılınca kendiliğinden crash verip kapanıyor. Malwarebyte indirip taratayım dedim, setup dosyasını açtım fakat ekrana gelmedi. Görev yöneticisinde arkada çalışan uygulama olarak gözüküyordu. Kapatıp açtığım zaman düzeldi. Neden oluyor bilmiyorum, sadece küçük bir tahminim var. Dün GameLoop indirmiştim, belki o tetiklemiştir diye düşünüyorum veya 3-4 gün BIOS güncellemesi gelmişti, F37 sürümüne güncellemiştim. OCCT testinde CPU RAM testi 10 dakikada hiçbir şekilde error vermedi. Konuyu açtıktan sonra ekran kartını test edeceğim.
  • İşlemci: Ryzen 5 7600 (Yükte bile 65 dereceyi geçmiyor.)
  • Ekran kartı: RX 7700 XT (Donanım hızlandırma açıkken ekranda glitchler olduğundan 25.4.1 Adrenalin sürümünde kullanıyorum.)
  • Anakart: A620M-H
  • RAM: G.Skill 1x16 Ripjaws S5 (EXPO acık 6000MHz)

Hocam Windows güncellemesini sildim. BIOS'u bir eski sürüme düşürdüm ardından BIOS'tan Memory context açıktı onu kapattım. Sanal RAM vermiştim normalde, fakat 0'a düşmüş onu biraz yükselttim. Düzeldi fakat nasıl düzelttiğimi ben de bilmiyorum.

Hocam bir de şimdi aklıma geldi yeni HDD almıştım M.2 SS de sanal RAM miktarını kapatıp HDD'ye 4 GB vermiş. Ondan dolayı da kasmalar oluyordu.

Son düzenleme: