xor64

Üyecik
İyi Sosyaller, elimde bir laptop var R7 7730U işlemcili. HP marka. Şarj takılı değilken MudRunner oynuyorum 2.8GHz civarlarında çalışıyor 60 derece sıcaklık. Şarja takıyorum 3GHz civarlarına çıkıyor sıcaklıklar ise 76-77 derecelere çıkıyor. Sicakliklar arasında bu kadar fark olması normal mi?

Laptopun altına stant kullanmıyorsanız da yüksek derecelere çıkması gayet normal.
Ya zaten oynadığım sade mudrunner ve ets,fps oyunu oynayacağım zaman internet cafeye gidiyorum.Teknik resim dersi icin aldım.Etsde de mudrunnerda da şarj takılı değilken 60 fps verip gayet serin çalışıyor şarja takınca 15 derece atınca işkillendim.

Ya zaten oynadığım sade MudRunner ve ETS, FPS oyunu oynayacağım zaman internet cafeye gidiyorum. Teknik resim dersi icin aldım. ETS'de de MudRunner'da da şarj takılı değilken 60 FPS verip gayet serin çalışıyor şarja takınca 15 derece atınca işkillendim.

Masanın üzerinde düz duruyorsa sıcak hava kasayı direkt ısıtıyordur. Maalesef HP'nin giriş ve orta seviye düz laptopları sıcağa çok hızlı etkileşime geçip yakacak düzeye geliyor. U ve G1 serisi laptoplarda bu ısınmalar çok kolay oluyor onun için normal.