Garantiyi etkilemez tabiki, bu soğutucu çok iyi fanı değiştirseniz bile fark hissedilmez.

Garantiyi etkilemez tabii ki, bu soğutucu çok iyi fanı değiştirseniz bile fark hissedilmez.

Anladım. Peki TL-M12-S fanlar iyi mi? Bir de hocam fanın RGB'li tarafını düz numara ve model yazan tarafına ters diyerek bana kasaya nasıl dizeceğimi anlatır mısınız? Ben şöyle düşünüyorum, alt ters, diğerleri düz.

Güzel fan.

Alt üç tane ters.

Sol arka ve radyatör fanları düz.

Tamamdır. Akşam almayı düşünüyorum öyleyse.

Tamamdır. Akşam almayı düşünüyorum öyleyse.

@Yusuf7878 hocam şu PSU işini de netleştirelim. Şimdi o etiketi yeni seri kanıtı yapan şey ne? Önceki serise yok muydu? 35dB sizce yüksek mi? Yeni seride herhangi
Bir kötü özellik ya da sorun var mı? FSP almam için bir neden var mı?

@Yusuf7878 hocam şu PSU işini de netleştirelim. Şimdi o etiketi yeni seri kanıtı yapan şey ne? Önceki serise yok muydu? 35dB sizce yüksek mi? Yeni seride herhangi
Bir kötü özellik ya da sorun var mı? FSP almam için bir neden var mı?

Eski seride yoktu. Yeni seride o etiket kutunun açma kısmına eklendi. 35 desibel ortalama bir ses seviyesi, normal.

10 dBA normal solunum / yaprak hışırtısı,
20 dBA - fısıltı,
30 dBA - evde sessiz bir oda,
40 dBA - buzdolabı,
50 dBA - normal konuşma,
60 dBA - kahkaha,
70 dBA - elektrikli süpürge veya saç kurutma makinesi,
80 dBA - yüksek sesli müzik/yoğun şehir trafiği.

1757246379915.webp

1757246400106.webp

Eski seride yoktu. Yeni seride o etiket kutunun açma kısmına eklendi. 35 desibel ortalama bir ses seviyesi, normal.

10 dBA normal solunum / yaprak hışırtısı,
20 dBA - fısıltı,
30 dBA - evde sessiz bir oda,
40 dBA - buzdolabı,
50 dBA - normal konuşma,
60 dBA - kahkaha,
70 dBA - elektrikli süpürge veya saç kurutma makinesi,
80 dBA - yüksek sesli müzik/yoğun şehir trafiği.

Eki Görüntüle 182940

Eki Görüntüle 182941

Dual bearing yazıyorsa kesin yeni seri mi?

Bir tek Corsair olabilir o da zaten az değil. Siz zaten en iyisi Lite performance demiştiniz. Onu alayım 5800 olsun ne yapalım.

Olsun hocam. Benim daha açma şansım olmadı içinde fan için çoğaltıcı falan var mı? Neler çıktı içinden? @EsraBehzatHikayesi

İnanki bende daha açmadım ama Wi-Fi anteni vardı bir de kutunun altında herhalde yükseltme vidaları var.