İnternette her görüleni denerseniz böyle olur. OC işi ciddi bir iştir, riskleri vardır. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun dilediğinize göre problemin nerede olduğunu biliyorsunuz diye umut ediyorum.
İşlemci üzerinden (anakartaki görüntü portu) görüntü almayı deneyin, muhtemelen düzgün bir görüntü alırsınız. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bilgisayarınız çalışıyor ama sadece görüntüyü işlemede sorun yaşıyor. Bu da bizi dediğim VRAM sorununa getiriyor, görüntü doğrudan VRAM arızası karakteristiğinde.
İşlemci üzerinden görüntü almayı denedim ancak sinyal bulunamadı diyor, ilk mesajımda belirttiğim gibi 2 ekran kartı ve ekran kartsız denememe rağmen görüntü alamadım.

İşlemcinin iGPU'su yok, görüntü vermez zaten. Sadece işlemciye UV yapman ekran kartında arıza çıkarması tuhaf. Sanırım ürün başından beri arızalıydı. Başka ekran kartı ile test edin. Test etmeden önce BIOS'a girebiliyorsanız BIOS üzerinden sıfırlayın. Başka görüntü kablosu da deneyin hocam.
İGPU var diye biliyorum ancak BIOS'a erişemiyorum ne yazık ki.

Bir de hatayı ilk aldığım ekran kartında kesinlikle problem var değil mi? İade edeceğim ona göre.

Geçmiş olsun dilediğinize göre problemin nerede olduğunu biliyorsunuz diye umut ediyorum.

İşlemci üzerinden görüntü almayı denedim ancak sinyal bulunamadı diyor, ilk mesajımda belirttiğim gibi 2 ekran kartı ve ekran kartsız denememe rağmen görüntü alamadım.
BIOS'ta entegre grafik kapatılabiliyor, kapatmış olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girebilsem deneyebilirdim belki hocam, BIOS pilini çıkartamadığımdan bahsettim konu içerisinde.

BIOS'a girmeden BIOS güncellemesi yok mu? Anakartın. USB flash lazım.

Burada var anakart buysa.

Ekran Görüntüsü (2).webp

CMOS'u temizle pili çıkarmana gerek yok aynı şey zaten

Son düzenleyen: Moderatör: