9700x ve asus rog strix anakartı incehesap indiriminden alacağım 10 dakika kaldı işlemci soğutucu ve psu da indirimden alabilirim ama dediğim gibi net olarak en iyi öneri neyse o şekilde yapayım. @Ayhan Dönmez @LH44
Detaylar
Kim cevapladı?İndirime girecekler arasından psu öneriniz var mı? Bu arada tüm bilgiler için teşekkür ederim rog strix alacağım gibi duruyor.
Teşekkür ederim.
PNY almam daha mı iyi olur bu durumda?
Attığım PNY daha iyi o hâlde onu alıyorum 40 Bin TL oluyor Hepsiburada'da.
O kartta mevcut VC.Daha iyi mi bilmiyorum, incelemelere bakmak lazım. Vapor chamber o modelde var mı bilgin var mı @LH44 Ben çok araştırmadım açıkçası. Dandik kartları kullanmaya alışkın olduğum için Rog Astral ile aynı termal değeri almayı becerebiliyorum undervolt mevzusu ile![]()
O kısma artık aldıktan sonra bakacağız gibi duruyor5 dk süren bir işlem, GPU undervolt için, 950-975 mV bandında 2.7 GHz civarını hedefliyorsun, GDDR7 memory olduğundan +2000 bile dayayabiliyorsun, stok halinden %10 en az daha fazla performans ve 10 derece daha serin çalışıyor, ortalama mantığı bu.
- Makaleler
- 1
Segotep kule tipi bence yeterli gelir, dediğim gibi tak çalıştır kullanmamak lazım, her şeyin de en iyisi olmak zorunda değil. Optimize ederek en kötü malı bile en iyiye yakın hale getirebiliyorsun, stokta kullanmak için her şeyin en iyisini almak lazım, x2 para ödemek lazım yani.9700x ve asus rog strix anakartı incehesap indiriminden alacağım 10 dakika kaldı işlemci soğutucu ve psu da indirimden alabilirim ama dediğim gibi net olarak en iyi öneri neyse o şekilde yapayım. @Ayhan Dönmez @LH44
Önceden sıvı soğutma kullandığım için sıvı soğutma devam etmek istiyorum. Kule tipi soğutmalar daha mantıklı duruyor evet fakat benimkisi alışkanlık işteSegotep kule tipi bence yeterli gelir, dediğim gibi tak çalıştır kullanmamak lazım, her şeyin de en iyisi olmak zorunda değil. Optimize ederek en kötü malı bile en iyiye yakın hale getirebiliyorsun, stokta kullanmak için her şeyin en iyisini almak lazım, x2 para ödemek lazım yani.
İndirim hiçbir işime yaramadı. Hepsiburada da 9700x ve b850 6 taksit 26 ya denk geliyor incehesapta 5 taksitte 27 yi geçti. Sistemi Hepsiburada'dan toplayacağım. @Ayhan Dönmez @LH44
Son düzenleme:
Undervolt çok karışık bir iş değil herkes yapabilir tek seferde 5-10 dakika uğraşacaksın daha sonra hiç bakmayacaksın bile ve serin serin kullanacaksın.
Şu an sistem geldi kuracağım fakat kafamı kurcalayan bir şey var psu kablolarının içinden 600w bir kablo çıktı onun dışında ise görselde ki gibi kablolar çıktı hangilerini baglamaliyim? @Ayhan Dönmez @LH44
Dosya Ekleri
Şu an sistem geldi kuracağım fakat kafamı kurcalayan bir şey var psu kablolarının içinden 600w bir kablo çıktı onun dışında ise görselde ki gibi kablolar çıktı hangilerini baglamaliyim? @Ayhan Dönmez @LH44
34:00-43:00 arasını izleyebilirsiniz.
Bu videoyu da izlemenizi öneririm.
teşekkür ederim sistemi açtım kullanıyorum fskat bir sorunum var sistem açılınca sıvı soğutmadan ya da anakarttan anlamadığım şekilde bir ses geliyor ama ses arıza sesi gibi bir ses değil araba sesi gibi efektli bir ses 1 saniyelik bir ses bu nedir? asus rog strix b850a lian li galahad lite performance 360mm bunlarda böyle bir özellik mi var bilginiz var mı?
@Ayhan Dönmez @LH44
@Ayhan Dönmez @LH44
- Makaleler
- 1
Ses nereden geldiğine bağlı, anakart VRM'lerden mi geliyor, pompadan mı geliyor? AIO pompa kaynaklıdır genelde, devamlı süregelen bir ses mi yoksa bir süre sonra kesiyor mu? VRM'lerden hem GPU hem anakart için yük anında ses yapabilir, CW denilen sorun.teşekkür ederim sistemi açtım kullanıyorum fskat bir sorunum var sistem açılınca sıvı soğutmadan ya da anakarttan anlamadığım şekilde bir ses geliyor ama ses arıza sesi gibi bir ses değil araba sesi gibi efektli bir ses 1 saniyelik bir ses bu nedir? asus rog strix b850a lian li galahad lite performance 360mm bunlarda böyle bir özellik mi var bilginiz var mı?
@Ayhan Dönmez @LH44
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347