demjr 68
Yetkin
Yaptık hocam, sıkıntı yok.
Yarın tekrar deneyeceğim 6200 CL26.
Bir yerde yanlış yaptım ama nerede bilmiyorum.
Son düzenleme:
Yarın tekrar deneyeceğim 6200 CL26.
Bir yerde yanlış yaptım ama nerede bilmiyorum.
Evet, uyguladım hocam.
Öneri için teşekkür ediyorum hocam, bu buton meselesi iyiymiş gerçekten.Ricalar kardeşim, sen biliyorsun zaten bu işleri, yeni kullanıcı değilsin. Hatta CMOS için buton alsan daha iyi olur, benim profilde linki var. Anakart üzerindeki o iki Pi'me bağlarsın butonu, sürekli lazım olacak sana.
Öneri için teşekkür ediyorum hocam, bu buton meselesi iyiymiş gerçekten.
Hocam, dün akşam ekran siyah olarak kaldığı için bende CLEAR CMOS yaptım ama bir baktım 6200 Cl26 olarak kayıt edilmiş ayarlar, bu normal mi?
Şu an OCCT testi yaptım ve işlemci 157W çekip, 92 derecelerde dolaşıyor.
Öncekine nazaran büyük bir fark var, soğutucu gerçekten çalışmaya başlamış.
@Ayhan Dönmez hocam, 1.7 verip, CAS Latency'yi 24 yapayim mi?
Cl 24 denemek istiyorum açıkcası ama RAM'lerin boşta sıcaklığı 41.5 derece. Aktif soğutma olduğu halde bu değer normal mi?
Pump ters monte bu arada, anakart yani takılıyor benim anakartta.
Boot etmeme sebebi yoktu hocam, dün CLEAR CMOS yaptım siyah ekran için, sabah bilgisayarı açtım ve 6200 CL26 olmuştu kendi kendine. İşin komik kısmı ben ellemedim siyah ekrandan sonra.Gigabyte 1.65 kilidi var, XOC BIOS harici verilmiyor. O da güncellenmedi, 1.2.0.3f'te kaldı AGESA limitsiz BIOS için.
@demjr Geçen Boot etmeme sebebi neydi?
Boot etmeme sebebi yoktu hocam, dün CLEAR CMOS yaptım siyah ekran için, sabah bilgisayarı açtım ve 6200 CL26 olmuştu kendi kendine. İşin komik kısmı ben ellemedim siyah ekrandan sonra.
Evet, muhtemelen beceremedim galiba.Clear CMOS sonrası kendi kendine 6200 C26 olmaz, ayarları sıfırlar. Clear CMOS başarısız olmuştur.