Yasin Alemdağ
Yetkin
Sistem yarı siyah yarı beyaz olmuş nasıl bir sistem toplanacak?
Beyaz ağırlıklı toplamaya çalıştım. Anakarttan çok anlamadığım için GPT yardımıyla bunu seçtim. beyaz olsa daha iyi olurdu tabi.Sistem yarı siyah yarı beyaz olmuş nasıl bir sistem toplanacak?
Hocam eğer oynuyorsanız CS2 gibi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz ve hangi ayarlarda? zahmet olmazsa söyleyebilir misiniz?
Beyaz ağırlıklı toplamaya çalıştım. Anakarttan çok anlamadığım için GPT yardımıyla bunu seçtim. Beyaz olsa daha iyi olurdu tabii.
Beyaz ağırlıklı toplamaya çalıştım. Anakarttan çok anlamadığım için GPT yardımıyla bunu seçtim. Beyaz olsa daha iyi olurdu tabii.
Hocam eğer oynuyorsanız CS2 gibi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ve hangi ayarlarda? Zahmet olmazsa söyleyebilir misiniz?![]()
Arkadaşlar şu anki sistemim çok eski o yüzden oyun odaklı yeni bir sistem topluyorum. Ben kendi bilgim dahilinde ve biraz da ChatGPT'den yardım alarak şöyle bir sistem topladım. Önerilerinizi ve şunu değiştir dediğiniz fikirlerinizi bekliyorum. Nasıl bir sistem olmuş?
İşlemci: Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi 6600MHz
Ekran Kartı: ASUS TUF GeForce RTX 5070 Ti 16 GB 256Bit DLSS 4
RAM: XPG 2x16 GB Lancer Beyaz 6000MHz CL30
SSD: Samsung 990 Pro 1TB Okuma: 7450 / Yazma 6900
PSU: MSI MAG A850GL 80 Plus Gold 850W
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Masterliquid 360 Beyaz
Kasa: Lian Li O11 Vision Compact Tempered Glass Beyaz
Peki RX 9070XT nasıl olur hocam? yoksa 5070Ti mi önerirsiniz yine?Ekran kartı olarak bunu öneririm. Aradaki farkla depolama arttırıp farklı bir anakart seçebilirsiniz. PSU da MSI alacaksanız GL serisi almayın derim.
Bilgim var ki yorum yapıyorum gidip 5070 Ti gibi bir ekran kartına enermax denen markayı almasını önermiyorum.
Bütçe kısıtlıysa 9070XT alma denmez ama serbestlik varsa 5070Ti derim. Seçtiğiniz kasa fansız geliyor sanırım hem fanlı hem de kaliteli PSU'su olan Corsair'in güzel kasaları da var. Bir bakın bence. Mesela şu.Peki RX 9070XT nasıl olur hocam? yoksa 5070Ti mi önerirsiniz yine?
Dostum, Enermax çok iyi bir markadır.Yorum yapmak icin yorum yapıyorsun, 0 bilgi. Konuştukça batıyorsun. İç bileşenlerinden haberin yok, hala Gold sertifikası var diye zırvalıyorsun. Gold sertifikası kaliteyi mi gösteriyor? PSU'yu enermax'mı üretiyor? MSI psuları MSI mı üretiyor?