Bütçe kısıtlıysa 9070XT alma denmez ama serbestlik varsa 5070 Ti derim. Seçtiğiniz kasa fansız geliyor sanırım hem fanlı hem de kaliteli PSU'su olan Corsair'in güzel kasaları da var. Bir bakın bence. Mesela şu.

Yanlış link koymuşum, düzelttim.

Dostum, Enermax çok iyi bir markadır.

Eğer anakartı btf almazsan bu kasanın kablo gizlemesi çok sınırlı o yüzden başka modele bakılabilir. Ben aldım 3500X'i sonra iade ettim kablolar aşırı görünüyordu.

Neden 1200W oneriyorsunuz? Enermax adli markayi bilmiyorum. Ilk defa da bu konuda onerildigini gordum. Negatif bi yorum yapmayacagim dolayisiyla. Ancak 1200W 5070TI icin asiri overkill degil mi? Bu kart 600-700W cekmiyor ki yuk altinda 1200W gereksin?
Sizce aynı paraya daha düşük kalite 850W almak mı yoksa daha kaliteli 1200W almak mı?

Neden 1200W oneriyorsunuz? Enermax adli markayi bilmiyorum. Ilk defa da bu konuda onerildigini gordum. Negatif bi yorum yapmayacagim dolayisiyla. Ancak 1200W 5070TI icin asiri overkill degil mi? Bu kart 600-700W cekmiyor ki yuk altinda 1200W gereksin?
Enermax'ı nasıl ilk defa görüyorsunuz? Ki onu geçtim ilk defa önerildiğini görmenizde garip. O bütçedeki en kaliteli model olduğundan öneriyoruz. Ona yaklaşabilen FSP VİTA GM850 modeli var. Neden aynı fiyata 1200W alabilmek varken 850W tercih edilsin?

Enermax'ı nasıl ilk defa görüyorsunuz? Ki onu geçtim ilk defa önerildiğini görmenizde garip. O bütçedeki en kaliteli model olduğundan öneriyoruz. Ona yaklaşabilen FSP VİTA GM850 modeli var.
Bilmedigimden soruyorum. Gercekten ilk defa gordum. Markanin varligindan bu konuda haberim oldu. Bu markanin 1200W alti urunu yok mu? Yani bilmiyorum 5070TI icin 1200W asiri overkill geldi.

Neden 1200W oneriyorsunuz? Enermax adli markayi bilmiyorum. Ilk defa da bu konuda onerildigini gordum. Negatif bir yorum yapmayacagim dolayisiyla. Ancak 1200W 5070 Ti icin aşırı overkill degil mi? Bu kart 600-700W cekmiyor ki yuk altinda 1200W gereksin?

Hocam fiyatı ve performansı iyiyse alınır. Sonra da 10 sene arkasına bakmaz. 1200W aldı diye sistem 1200W güç harcamayacak ne kullanırsa yine o harcanacak.

Hocam fiyatı ve performansı iyiyse alınır. Sonra da 10 sene arkasına bakmaz. 1200W aldı diye sistem 1200W güç harcamayacak ne kullanırsa yine o harcanacak.
Tabii ki oyle. Ancak ayni markada 1200W alti varsa, ayni kalitede urettiklerini varsayarak 1200W ile, onu onermek daha saglikli olur gibi gelmisti. Ozellikle daha ucuza olurdu diye dusundum.

Anladim. Markadan haberim olmadigi icin neyin satilip satilmadigini da bilmiyordum durust olmak gerekirse.