Nasıl yani wr 16 rd 36 yazıp çıkıyorum save reboot diyorum

Expo ile yaptıktan sonra mı üzerine kendi zamanlarımızı girecez

tüm timingleri o kısımdan yaz hex olarak, o zaman olur. 6000 expo açıp tüm timingleri oradan yaz oradan oc profil active spd kısmından her şeyi yazabiliyorsun spd ve non spd. Windows hesap makinesinden hesapla tek tek ondalık ve hex değer karşılıklarını.

Expo ile yaptıktan sonra mı üzerine kendi zamanlarımızı girecez
expo aç, ya da memory try it ayarla * işaretli bir profili, sonra hem dram timings kısmından gir hepsini hem de bu hex kısmından spd ve non spd olarak gir

1762274320291.webp

1762274370827.webp

Sorun anakartta hocam hex diyor ama kendi dex e çeviriyormuş 1A girmiyor çünkü araştırdım düz decimal olarak giriş yapılıyor bitirip ZT paylaşıyorum.

Yok post olmadı yine ne yaptığımı sırayla anlatayım. Expo açıyorum ardından bizim zamanları ve voltajı girip amd oc, drr and infinity fabric, drr options, active memory timing enabled drr spd ve non spd ye yine aynı zamanları giriyorum nerede hata yapıyorum.

Kafayı yedim milletin kartında wr ve rd ayrı bizimki tek tRCD ayarlana kadar kırk takla attırıyor

Pes ettiyseniz 1 saat önceki ayarlanıza dönüp bıraktığım yerden devam edeceğim valla size bağlı

Son düzenleme:
Sorun anakartta hocam hex diyor ama kendi DeX'e çeviriyormuş 1A girmiyor çünkü araştırdım düz decimal olarak giriş yapılıyor bitirip zt paylaşıyorum.

Yok post olmadı yine ne yaptığımı sırayla anlatayım. EXPO açıyorum ardından bizim zamanları ve voltajı girip AMD OC, drr and Infinity fabric, drr options, active Memory timing enabled drr SPD ve non SPD'ye yine aynı zamanları giriyorum nerede hata yapıyorum.

Kafayı yedim milletin kartında wr ve rd ayrı bizimki tek tRCD ayarlana kadar kırk takla attırıyor.

Pes ettiyseniz 1 saat önceki ayarlanıza dönüp bıraktığım yerden devam edeceğim vallahi size bağlı.

Boş ver 16 olmasın normalde olmalıydı niye olmuyor bilmiyorum. 6200 C26 falan istiyorsan öyle geçir tekrar ya da 6000 C26.

Sorun anakartta hocam hex diyor ama kendi DeX'e çeviriyormuş 1A girmiyor çünkü araştırdım düz decimal olarak giriş yapılıyor bitirip zt paylaşıyorum.

Yok post olmadı yine ne yaptığımı sırayla anlatayım. EXPO açıyorum ardından bizim zamanları ve voltajı girip AMD OC, drr and Infinity fabric, drr options, active Memory timing enabled drr SPD ve non SPD'ye yine aynı zamanları giriyorum nerede hata yapıyorum.

Kafayı yedim milletin kartında wr ve rd ayrı bizimki tek tRCD ayarlana kadar kırk takla attırıyor.

Pes ettiyseniz 1 saat önceki ayarlanıza dönüp bıraktığım yerden devam edeceğim vallahi size bağlı.

1762276754645.webp

@bedir kolsol böyle geçirip bak voltaj ve zamanları tek tek yazdım.