Fason oldugu belli zaten. AliExpress'te ayni sogutucuyu bir suru kez gordugume eminim.

10 yildan uzun suredir satilan bir macun diye biliyorum kendisini. Pek harika degil ancak is gorur su anlik.

Harici.

Suradan uygulamayi indirdikten sonra ''Sadece Sensorler'' secenegini secip derecelerinize bakmaniz yeterlidir.

Eki Görüntüle 63924

Oyle gibi gozukuyor ancak ses farki olarak cok bir fark beklemeyin derim.

Su anlik sizi idare edecektir, sorun yok. Kritik derecelerden cok uzaksiniz ve yaz sicagindan kurtulunca dereceler duser biraz.
değerli cevaplarınız için teşekkürler sağolun

Suradan uygulamayi indirdikten sonra ''Sadece Sensorler'' secenegini secip derecelerinize bakmaniz yeterlidir.
1720544162569.webp

Sadece söylediğiniz program ve arka planda SteelSeries yazılımı köşede gördüğünüz gibi açıkken ki değerler bunlar, yayın veya video izlerken de kontrol edip ss alayım mı?

Son düzenleme:
Kotu degil lakin o fan hizinda 65 derece gormesi stres testinde bence en az 70 gorecek demek. Cok da harika bir sogutucu degilmis aslinda yani.

Galiba 3 bakir borusu ve biraz kucuk bir Coldplate'i var, buna ragmen degerleri kotu degil aslinda.

Hocam İzmir sıcağında 5 nikel kaplı bakır borulu thermalright soğutucum ocli 5500'ı tam yükte 75 de tutuyor çok dert etmeyin İzmir cenehennem gibi bu aralar. 70'i geçmedikçe problem yok.

Degerleriniz aslinda MSI Control Center ile uyusuyor gibi. Bir de yuk altinda test etseniz hos olur evet.
1720544445068.webp

Yük yeterli mi bilmiyorum ama bu forum sayfası, bir 4k youtube videosu bir kick yayını açıkken ki veriler bunlar da

Hocam İzmir sıcağında 5 nikel kaplı bakır borulu thermalright soğutucum ocli 5500'ı tam yükte 75 de tutuyor çok dert etmeyin İzmir cenehennem gibi bu aralar. 70'i geçmedikçe problem yok.
Anladım, kral bu hiç bilgi sahibi olmadığım bir konu olduğu için, yoksa aklıma direkt bu hava sıcaklığından böyle olduğu gelip duruyor çünkü cidden fazla sıcak yani ama işte soğutucu rpm ne biliyim fan vs bu teknik bilgiler bana biraz uzak yavaş yavaş öğreniyorum o yüzden

CPU en fazla 33W cekmis ve en sicak cekirdek 62.7 derece oluyor gozukuyor. Aslinda yeterli bir yuk degil tam olarak ancak genel bir fikir veriyor bize. Su anlik bu sogutucu yeterli olacaktir diye dusunuyorum.

CPU en fazla 33W cekmis ve en sicak cekirdek 62.7 derece oluyor gozukuyor. Aslinda yeterli bir yuk degil tam olarak ancak genel bir fikir veriyor bize. Su anlik bu sogutucu yeterli olacaktir diye dusunuyorum.
tamam öyleyse, dediğim gibi ben akşam 10,11 gibi yine bi bakarım değerlere Witcher 3 açıp denerim bir de. Yeterli olacaksa güzel bi süre götürsün ileride bunu güzel bir şey ile değiştiririz.