Merhaba arkadaşlar ben Razer Barracuda X 2022 almayı düşünüyorum. Seri olarak biraz eski ama CoD oynuyorum halen iş görür mü acaba? Kullanan varsa değerli düşüncelerini aktarabilirse sevinirim.
steelseries nova 5 almayı planlıyordum ama 6 bin tl üstü veya blackshark v2 pro oda 6750 civarı. barracuda x Hiç kullanılmamış arkadaşımda 2k ya bırakıyor öylece evinde yatmış kulaklık memnun kalır mıyım ses kasabilir miyim diye endişe ediyorum bu yüzden zaten 6000 bin civarı kulaklık bakıyordum Nova 5 Razer V2 pro gibi kulaklıklar umarım barracuda x beklentilerimi karşılar.Eski falan değil bu arada. Gayet güzel bir kulaklık, kendim bizzat kullanıyorum.
SteelSeries Nova 5 almayı planlıyordum ama 6 bin TL üstü veya BlackShark V2 Pro oda 6750 civarı. Barracuda X hiç kullanılmamış arkadaşımda 2K ya bırakıyor öylece evinde yatmış kulaklık memnun kalır mıyım ses kasabilir miyim diye endişe ediyorum bu yüzden zaten 6000 bin civarı kulaklık bakıyordum Nova 5 Razer V2 Pro gibi kulaklıklar umarım Barracuda X beklentilerimi karşılar.