Razer Barracuda X 2022 alınır mı?

eXodus

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar ben Razer Barracuda X 2022 almayı düşünüyorum. Seri olarak biraz eski ama CoD oynuyorum halen iş görür mü acaba? Kullanan varsa değerli düşüncelerini aktarabilirse sevinirim.

Eski falan değil bu arada. Gayet güzel bir kulaklık, kendim bizzat kullanıyorum.
steelseries nova 5 almayı planlıyordum ama 6 bin tl üstü veya blackshark v2 pro oda 6750 civarı. barracuda x Hiç kullanılmamış arkadaşımda 2k ya bırakıyor öylece evinde yatmış kulaklık memnun kalır mıyım ses kasabilir miyim diye endişe ediyorum bu yüzden zaten 6000 bin civarı kulaklık bakıyordum Nova 5 Razer V2 pro gibi kulaklıklar umarım barracuda x beklentilerimi karşılar.

SteelSeries Nova 5 almayı planlıyordum ama 6 bin TL üstü veya BlackShark V2 Pro oda 6750 civarı. Barracuda X hiç kullanılmamış arkadaşımda 2K ya bırakıyor öylece evinde yatmış kulaklık memnun kalır mıyım ses kasabilir miyim diye endişe ediyorum bu yüzden zaten 6000 bin civarı kulaklık bakıyordum Nova 5 Razer V2 Pro gibi kulaklıklar umarım Barracuda X beklentilerimi karşılar.

Ses kasmak için çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt