Selamlar, Deck’i sattım. Telefona yansıtıp oynuyorum zaten ama Gamepad ile çok ağır oluyor. Kishi düşündüm. V1’i 700 TL’ye buldum. Tavsiye eder misiniz? En önemlisi tetikler hassasiyete sahip mi?

Selamlar, Deck’i sattım. Telefona yansıtıp oynuyorum zaten ama Gamepad ile çok ağır oluyor. Kishi düşündüm. V1’i 700 TL’ye buldum. Tavsiye eder misiniz? En önemlisi tetikler hassasiyete sahip mi?
  • Razer Kishi V1, mobil oyun deneyiminizi geliştirmek için iyi bir seçim olabilir.
  • Düşük gecikme süresi ve ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir oyun deneyimi sunar.
  • Tetikler, hassasiyete sahip olmasa da, yüzeylerinin dokusu ve hissiyatı sayesinde yeterli kontrol imkanı sağlar. Özellikle basit oyunlar için oldukça işlevseldir.
  • Razer Kishi V1, Android ve iOS uyumludur; bu, kullanacağınız oyun veya uygulama ile sorunsuz bir entegrasyon sağlar.
  • Kullanım açısından mobil oyun meraklıları arasında popülerdir, bu da performansı ve kullanıcı memnuniyetini artırır.
  • Fiyatı bütçeniz için uygunsa, Kishi V1'i tercih etmek mantıklı bir adım olabilir. Ancak, tetikler konusunda eksiklik hissedersinizse, diğer seçenekleri de değerlendirmenizde fayda var.

Tetikler konusunda bilgi bulamamıştım ve ürünü satın aldım. Beğenmezsem iade edeceğim. Teşekkürler.

Bozuk çıktı iade ettim.

Son düzenleme: