RDR 2'de ultraya alınca 60 FPS düşüyorum 1080p'de. 4060Ti var. Optimize ayar yaptım görüntü hâlâ güzel ortalama 100-120 alıyorum şu an. Oyun önce sarmadı ama şans vermek istedim böyle bi oyuna ve ufaktan sarmaya başladı, hikâye önceliği ve yavaş akış istiyorsan RDR 2.

Evet bu da var, 5070 Ti sistemimle mesela şu an RDR 2 oynayamıyorum, sürekli drop yiyip duruyorum. Aynı olay GTA 5 Enhanced çıkmadan önce de güncel donanımlarda vardı; Rockstar bir oyunu terk edince ilerleyen zamanlarda yeni çıkan donanımlarla ve sürücülerle düzgün çalışamamaya başlıyor.

Aynı kartı kullanıyorum bende yağ gibi akıyor oyun, o kadar inandırıcı yazıyorsun ki sanki bu kartı kullanan herkes RDR2 de drop yiyor sanıyorsun. Sorunu drivera bağlaman için bir sürü test yapman lazım, araştırman lazım bu sorunu herkes mi yaşıyor diye, RAM hızı bile etkiliyor çok karışık mesele bu drop sorunu, yanlış anlama benim drop yediğim oyunda da sen yemezsin. Sadece çok emin konuşuyorsun yanlış, ilerleyen zamanlarda sürücüler düzgün çalışmıyor demişin öyle bir şey yok, olsaydı 10 yıldır ekran kartı sektöründeyim fark ederdim herhalde, tam tersi en güncel sürücüde daha fazla FPS alıyorum.

Windows 11 24H2 ve 25H2 de genel bir sorun var hala stabil değil bu işletim sistemleri, geçen hotfix sürücüsü yayınladı NVIDIA ASC Shadows oyununda 40 FPS yükseltmiş bu absürt bir rakam, ve sorunun kaynağı micsosoft çıktı. Aynı sürücü Windows 10 da stabil çalışıyor.

Aynı kartı kullanıyorum bende yağ gibi akıyor oyun, o kadar inandırıcı yazıyorsun ki sanki bu kartı kullanan herkes RDR2 de drop yiyor sanıyorsun. Sorunu drivera bağlaman için bir sürü test yapman lazım, araştırman lazım bu sorunu herkes mi yaşıyor diye, RAM hızı bile etkiliyor çok karışık mesele bu drop sorunu, yanlış anlama benim drop yediğim oyunda da sen yemezsin. Sadece çok emin konuşuyorsun yanlış, ilerleyen zamanlarda sürücüler düzgün çalışmıyor demişin öyle bir şey yok, olsaydı 10 yıldır ekran kartı sektöründeyim fark ederdim herhalde, tam tersi en güncel sürücüde daha fazla FPS alıyorum.

Windows 11 24H2 ve 25H2 de genel bir sorun var hala stabil değil bu işletim sistemleri, geçen hotfix sürücüsü yayınladı NVIDIA asc shadows oyununda 40 FPS yükseltmiş bu absürt bir rakam, ve sorunun kaynağı micsosoft çıktı.

Hala Frame Generation güncellemesi veya DLSS güncellemesi gelmedi oyuna DLSS 5'in temelleri atıldı hala oyunda DLSS 2 var bazı yüksek dağlara çıkıp etrafa baktığın zaman görüntü bozulmaları oluyor hala bunu düzeltmediler.