yusufumm07
Üstün
Rdr2 derim ama bütçe var ise, al gitsin. İkisi de güzel oyunlar.
Hocam şu an Steam'de 15 dolar RDR2. kış indirimlerinde bu fiyata tekrar düşer mi?
Gelecegi tahmin edemeyiz. Bilmiyorum ne yazik ki. Dusedebilir, yukseledebilir.Hocam şu an Steam'de 15 Dolar RDR2. Kış indirimlerinde bu fiyata tekrar düşer mi?
Hocam bu ay birini bir dahaki indirim de ne zaman olursa diğerini (umarım indirime girerse) almayı düşünüyorum.Rdr2 derim ama bütçe var ise, al gitsin. İkisi de güzel oyunlar.
Evet bu da var, 5070 Ti sistemimle mesela şu an RDR 2 oynayamıyorum, sürekli drop yiyip duruyorum. Aynı olay GTA 5 Enhanced çıkmadan önce de güncel donanımlarda vardı; Rockstar bir oyunu terk edince ilerleyen zamanlarda yeni çıkan donanımlarla ve sürücülerle düzgün çalışamamaya başlıyor.
Aynı kartı kullanıyorum bende yağ gibi akıyor oyun, o kadar inandırıcı yazıyorsun ki sanki bu kartı kullanan herkes RDR2 de drop yiyor sanıyorsun. Sorunu drivera bağlaman için bir sürü test yapman lazım, araştırman lazım bu sorunu herkes mi yaşıyor diye, RAM hızı bile etkiliyor çok karışık mesele bu drop sorunu, yanlış anlama benim drop yediğim oyunda da sen yemezsin. Sadece çok emin konuşuyorsun yanlış, ilerleyen zamanlarda sürücüler düzgün çalışmıyor demişin öyle bir şey yok, olsaydı 10 yıldır ekran kartı sektöründeyim fark ederdim herhalde, tam tersi en güncel sürücüde daha fazla FPS alıyorum.
Windows 11 24H2 ve 25H2 de genel bir sorun var hala stabil değil bu işletim sistemleri, geçen hotfix sürücüsü yayınladı NVIDIA asc shadows oyununda 40 FPS yükseltmiş bu absürt bir rakam, ve sorunun kaynağı micsosoft çıktı.