Yeşil forumdakiler daha okuduklarını bile anlayamıyor, kahkaha attırıyor okurken. Birbirlerini bulmuşlar tam olmuşlar.
Ben hayatımda bunlar kadar iğrenç insanlar görmedim...
Bu da burada kalsın:
Şüphelileri kendi sunucularımda bir süredir izliyorum. Neler neler gördüğümü akşam yayınlayacağım. Bu arada kafa kesme olayı ile ilgili dedikleri şahıs, sitemde de profil açmıştı. Sitemdeki tarayıcısı bir TP modu olduğundan şüphe ettiğimiz ve sitemizde sürekli TP'yi savunup duran şahısla eşleşti. İftira olduğunu iddia ederseler izin versinler, KVKK'ye uygun elimdeki veriyi göstereyim.
saldırdıkları yerler:
TeTeOS.Net
hasanmerkit.com domaini.
Çalıştığım kurye firmasının web sitesi: Muhasebe işlemleri bunlar yüzünden aksamalar yaşadı.
Mail sunucum.
Bulutova firması sunucuları.
Bunlar saf kötülük saf! Sunucularımı aylarca rahat bırakmadılar!
Drama'cıtoyum da beni X'den engellesin ve bana engelli desin. Ne güzel dünya! Böcektopat.
Yeşil forumdakiler daha okuduklarını bile anlayamıyor, kahkaha attırıyor okurken. Birbirlerini bulmuşlar tam olmuşlar.
Uzun hikaye. Güya öyle tehdit aldıklarını iddia ettiler ve Techolay'ı suçladılar. Çok garip bir zihniyet.
Uzun hikaye. Güya öyle tehdit aldıklarını iddia ettiler ve Techolay'ı suçladılar. Çok garip bir zihniyet.
Moderatörlerin yaptıklarını kendisine yazmaya gittiğimde benle iletişime geçmek yerine engelledi. Şüpheli ise bir Technopat Supervizor çıkıyor. Ekip arkadaşım orada Hasan Merkit imiş gibi muameleler görüyor ve sırf benim ekipten olduğu için zorbalanıyor. Ali Güngör bunları da görüp hiçbir şey yapmamaya devam ediyor. 2025 yılı Ocak ayında Technopat'ı da insanlara yardımcı olmak için tekrar kullanmaya başlamak istediğimde hesabımı kapatıp geçtiler.Bazıları forumu bayağı komik duruma düşürüyor. Bir şey yapılmadığı halde "linç edildim" haline getirmiş ama yok öyle bir şey.
Ali Güngör haklı geldi bana. Şüphelendiğiniz kullanıcıyı Ali Güngör ile paylaşabilirdin. Direkt Technopat olarak hedef göstermek saçma gözüküyor.