Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
C0000005 hatasinin sebebi RDR1'de API kaynakli oluyor. Fermi GPU kullaniyorsunuz, Fermi GPU'larin guncel surucu destegi de, tam DX12 destegi de yok. Muhtemelen hata bundan kaynakli zira RDR1'in PC portu DX12 kullanan bir oyun.
DXVK 1.10.3 kullanirsaniz belki bir umit acilir diyecektim ancak Fermi GPU'larin Vulkan destegi de yok. Acilsaydi bile bu ekranla karsilacaktiniz zira GTX 480, 1.5GB bir GPU.
GPU degistirmek istemiyorsaniz, hizli bir CPU ve bolca sabriniz varsa Xenia ve RPCS3 gibi emulatorden oynayabilirsiniz oyunu.
DXVK 1.10.3 kullanirsaniz belki bir umit acilir diyecektim ancak Fermi GPU'larin Vulkan destegi de yok. Acilsaydi bile bu ekranla karsilacaktiniz zira GTX 480, 1.5GB bir GPU.
GPU degistirmek istemiyorsaniz, hizli bir CPU ve bolca sabriniz varsa Xenia ve RPCS3 gibi emulatorden oynayabilirsiniz oyunu.
Hangi ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor? Sistem laptop mu yoksa masaüstü mü?
Enesrxxy
Uzman
Hangi ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor? Sistem laptop mu yoksa masaüstü mü?
Masaüstü.
Ekran kartınız ve sürücü sürümü nedir?
Enesrxxy
Uzman
NVIDIA GeForce GTX 480.
14 yıllık GPU. Frekansı bi' 100 MHz kısıp dener misin?
- Makaleler
- 7
C0000005 hatasinin sebebi RDR1'de API kaynakli oluyor. Fermi GPU kullaniyorsunuz, Fermi GPU'larin guncel surucu destegi de, tam DX12 destegi de yok. Muhtemelen hata bundan kaynakli zira RDR1'in PC portu DX12 kullanan bir oyun.
Enesrxxy
Uzman
C0000005 hatasinin sebebi RDR1'de API kaynakli oluyor. Fermi GPU kullaniyorsunuz, Fermi GPU'larin guncel sürücü destegi de, tam DX12 destegi de yok. Muhtemelen hata bundan kaynakli zira RDR1'in PC portu DX12 kullanan bir oyun.
Eki Görüntüle 126360
GPU degistirmek istemiyorsaniz, hizli bir CPU ve bolca sabriniz varsa xenia ve RPCS3 gibi emulatorden oynayabilirsiniz oyunu.
Yani bir çözümü yok mu?
- Makaleler
- 7
Maalesef yok gibi gozukuyor. GPU'yu devre disi birakinca acilma sebebi ise muhtemelen oyunun daha guncel bir surucu gorunce acilabilmesinden kaynakli.
GPU'nuz teknik olarak oyunu acabilecek (bu yuzden devre disi birakinca kassa da aciliyor) kapasitede ancak cok muhtemel guncel olmayan suruculerden dolayi oynayamiyorsunuz, Fermi'nin DX12 destegi kotu ve suruculer ile getirilmisti sonucta.
En ucuz çözüm emülatör gibi.