Nasıl değiştireceğim ismimi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Değişmiyor yeni hesap açabilirsiniz.
Değişmiyor yeni hesap açabilirsiniz.
Hayat bitti.
Mail gönderip değiştiremem mi? 2021'de açtım hesabı şimdi yeni hesap açmak istemiyorum.
Mail gönderip değiştiremem mi? 2021'de açtım hesabı şimdi yeni hesap açmak istemiyorum.
Shaesthra
Başarılı
Size neden ayrıcalık yapsınlar ki? Bu genel bir uygulama, kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz.Hayat bitti.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hayat bitti.
Hayır değiştiremezsin.
Ayrıcalık istiyorum mu dedim?Size neden ayrıcalık yapsınlar ki? Bu genel bir uygulama, kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz.
Shaesthra
Başarılı
Bunu açık bir şekilde ifade etmenize gerek yok. Reddit kullanıcı adlarının değiştirilmesini istemiyor, bu duruma rağmen mail göndermeniz ise "ayrıcalık" istemektir. Yani öyle ünlü veya önemli birisi değilseniz de yapacaklarını sanmıyorum.
Bunu açık bir şekilde ifade etmenize gerek yok. Reddit kullanıcı adlarının değiştirilmesini istemiyor, bu duruma rağmen mail göndermeniz ise "ayrıcalık" istemektir. Yani öyle ünlü veya önemli birisi değilseniz de yapacaklarını sanmıyorum.
Öyle bir şey var mı, yok mu diye sordum. Ayrıcalık isteme durumu yok.