Şu an youtube alternatifi var mı ki kabullenmeyelim hocam?Katılıyorum. İnsanımızda bazı şeyleri doğrudan kabullenme hastalığı var maalesef. Bazı şeyleri doğrudan kabullenmemek gerek.
Detaylar
Kim cevapladı?Tarayıcılar dahil mi?
Platformla ilgisiz reklamlar engellenebilir.
Birçok sitede öyle yapıyorum.Bir ara bu sistem gerçekten engelliyordu. Sonra uBlock Origin ile bu çıkan uyarıyı engelledim. Artık istediğim gibi kullanıyorum.
Şu an YouTube alternatifi var mı ki kabullenmeyelim hocam?
Platformla ilgisiz reklamlar engellenebilir.
Nasıl yani hocam anlayamadım.
YouTube alternatifi yok demişsin ben de platform değiştirmeye gerek yok dedim.
Uzun zamandır LibreTube kullanıyordum yalan yok açık kaynak kullanımına önem veriyorum sadece aile paketi olduğu için alıyorum youtube music için ise SimpMusic kullanıyorum.@Sxinar Alternatif var ama kimse keşfetmeye kalkmıyor. Niye? Herkesin beynine "tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok" saçmalığı ile doldurunca bu olaylar başımıza çok gelir daha.
Fakat şu an LibreTube sunucularında sorun var sanırım.
Youtube Shorts olsa keşke açık kaynaklarda.
Astronotarda
Üstün
İnsanlar almak zorunda mı? Tamam ucuz olabilir ama belki parasını buraya vermek istemiyor. Size mi kaldı parayı nereye harcayacağımız?
Bu zaten yeni gelen bir şey değil aslında tarayıcıda bayağıdır var. Telefonlarda da engellemeye başladılar şaka gibi.Eki Görüntüle 47580
YouTube, bu sefer de reklam engelleyici uygulamaları engelleme peşinde. Reklam engelleyicilere karşı mücadelesini şimdi de mobil cihazlara taşıyor. YouTube yaptığı açıklamasında, "Üçüncü taraf uygulamaların API'mizi kullanmasına yalnızca API Hizmetleri Hizmet Şartlarımıza uymaları durumunda izin veriyoruz. Bu şartları ihlal eden bir uygulamayı tespit ettiğimizde platformumuzu, içerik üreticilerimizi ve izleyicilerimizi korumak için gerekli önlemleri alacağız." ifadelerine yer verdi. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Youtube, şimdi de reklam engelleyici uygulamalara savaş açtı
The Shorekeeper
Üstün
Ücretsiz şekilde geçirdiğim reklamsız internet hayatından memnunum.
Para verip elde ettiğim şeyi ücretsiz şekilde daha iyi yapabiliyorken neden para vereyim? Verdiğim parayı hak etmiyor.
Para verip elde ettiğim şeyi ücretsiz şekilde daha iyi yapabiliyorken neden para vereyim? Verdiğim parayı hak etmiyor.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347