@Sxinar Alternatif var ama kimse keşfetmeye kalkmıyor. Niye? Herkesin beynine "tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok" saçmalığı ile doldurunca bu olaylar başımıza çok gelir daha.
Uzun zamandır LibreTube kullanıyordum yalan yok açık kaynak kullanımına önem veriyorum sadece aile paketi olduğu için alıyorum youtube music için ise SimpMusic kullanıyorum.
Fakat şu an LibreTube sunucularında sorun var sanırım.
Youtube Shorts olsa keşke açık kaynaklarda.

İnsanlar almak zorunda mı? Tamam ucuz olabilir ama belki parasını buraya vermek istemiyor. Size mi kaldı parayı nereye harcayacağımız?

Eki Görüntüle 47580

YouTube, bu sefer de reklam engelleyici uygulamaları engelleme peşinde. Reklam engelleyicilere karşı mücadelesini şimdi de mobil cihazlara taşıyor. YouTube yaptığı açıklamasında, "Üçüncü taraf uygulamaların API'mizi kullanmasına yalnızca API Hizmetleri Hizmet Şartlarımıza uymaları durumunda izin veriyoruz. Bu şartları ihlal eden bir uygulamayı tespit ettiğimizde platformumuzu, içerik üreticilerimizi ve izleyicilerimizi korumak için gerekli önlemleri alacağız." ifadelerine yer verdi. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Youtube, şimdi de reklam engelleyici uygulamalara savaş açtı
Bu zaten yeni gelen bir şey değil aslında tarayıcıda bayağıdır var. Telefonlarda da engellemeye başladılar şaka gibi.

Ücretsiz şekilde geçirdiğim reklamsız internet hayatından memnunum.

1716024867456.webp

1716024885820.webp

Para verip elde ettiğim şeyi ücretsiz şekilde daha iyi yapabiliyorken neden para vereyim? Verdiğim parayı hak etmiyor.