Renault Megane 1.3 TCe alınır mı?

Tesla ekran takılıyor.

Tesla ekran takılıyor.
Takılıyor ama o takılan ekranların da kendi içinde kalitesi var. Necvox mesela, beş kuruş etmez bana sorarsanız. Taktırdık servisin garanti bozulur demesiyle, CarPlay’i ekleyebilmek için 1 sene uğraştık. Kaliteli bir ekran takılması lazım.

Basmazsan yakmaz hacmine bakmadan yorum yapılacak araçlardan biri 1.3TCe Megane. Çoğu arabayım diyen arabaya nefes aldırmaz seri makine. Bildiğim kadarıyla hacim-beygir ilişkisinden dolayı ömrü biraz az, 250-260Km'de randuman vermiyor araç artık rektefiyeye girmesi gerekiyor. Onun haricinde kronik sorunu yok, benzini al nereye gidersen git. Motor zaten 1.5dCi gibi reno-Mercedes ortaklığı ile üretiliyor. Yedek parçası 1.5'ler kadar bulunmuyor eksi yönü bu. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkürler hocam. Sizce bu bütçelerde alternatifi var mıdır? Yada başka önermek istediğiniz modeller var mıdır?

Teşekkürler hocam. Sizce bu bütçelerde alternatifi var mıdır? Ya da başka önermek istediğiniz modeller var mıdır?

Ne tür araç istediğine bağlı. Golf veya B7 Passat alırdım ben o bütçeye alman hastasıyım.

Ne tür araç istediğine bağlı. Golf veya B7 Passat alırdım ben o bütçeye alman hastasıyım.
Motoru güçlü olsun.
Fazla masraf çıkartmasın
5 yıl sonra rahatça elimden çıkartabileceğim şekilde piyasası geniş olsun
İç donanımı orta halde olursa yeterli.
Tercihen otomatik.
Passat'ın eskileri çok sorunlu diye duymuştum.

Bütçemin üzerinde ve tercihen 1.3 tce bakıyorum hocam.

Necvox ekrana carplay nasıl eklediniz? bende de aynı ekran var zamanında carplay için çok baktım ama bir yol bulamamıştım.

Necvox ekrana carplay nasıl eklediniz? bende de aynı ekran var zamanında carplay için çok baktım ama bir yol bulamamıştım.
Hocam selam,
Biraz kompleks bir işlem, bir parça almanız gerekiyor onun aracılığıyla sorunsuz çalışıyor. Bunun Wi-Fi olanı da var, kablolu olanı da. Wi-Fi olanı öneririm çünkü bunların USB olanlarının verimli çalışması için USB çıkışının verdiği elektrik de iyi olmalı, bizim araçlardaki USB çıkışları daha çok flash bellekler için, telefon şarjı ya da bu tarz adaptörlerde verimli çalışmıyor.
Ben bunu aldım, uygulamasını da araca yükledim. Sorunsuz çalışıyor.

Teşekkür ederim bu ürünlerin bizde çalıştığını bilmiyordum. Bizim ram ve işlemci de artık biraz geride kaldı o madem bu tarz cihazlar bizim ekranda çalışıyorsa bunu almak daha mantıklı olmaz mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL6LW48K?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Bu arada konuya ekran ile dahil oldum ama aracı 2020 senesinde sıfır aldım. EDC şanzıman ile 1.3 TCe uyumu gerçekten harika. Konfor 16 jant ile gayet iyi. Yol sesi az, rüzgar sesi 110 dan sonra aynalardan geliyor. Bence F/P olarak alınabilecek en iyi motor şanzımana sahip. Ben almadan önce Megane 1,2 ve 3 kullandığım için önyargılıydım ve sıfır alırken önceliği Corolla'ya veriyordum. O dönem araç bulunamıyordu. Megane bulunca motor ve şanzıman (Mercedes-Nissan-Renault) üretimi aklıma girmişti, gittim test sürüşü yaptım ve gördüm ki eski basit Megane 1,2,3 ile alakası yok. Çok daha oturaklı, konforlu ve malzeme kalitesi vs bayağı bi artmış. Öyle karar verdim ve aldım. Bugün aynı paraya araba alacak olsam yine Megane tercih ederdim çünkü gerçekten her yönden memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…